Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Februar update: 

Sett ferdig Final Space sesong 2 - likte sesong 1 bedre. Var litt mange transportetapper i sesong 2 synes jeg. Der første sesongen bygde karakterer og univers, så ble sesong 2 mer en mellomsesong der det ikke skjedde så veldig mye annet enn å bygge opp til sesong 3. Terningkast svak 4. 

Videre har jeg kommet meg halvveis i The Boys. Helt greit så langt. Litt kjedelig at alle mennene i the 7 er så sinnsykt dratiltryner, mens damene tilsynelatende så langt er godhjertede. Veldig karikert. Likevel, kul og annerledes serie. 
 

Lenke til kommentar

Noen tanker om You?

Så første sesong for noen uker tilbake. Det er vel ikke akkurat en fersk serie, men jeg fikk den ikke med meg før nå. Jeg tror ikke mange vil være uenige med meg i at serien kan karakteriseres som en Dexter-Light for jenter. Alt i alt likte jeg den, men ble kanskje litt lei på slutten.

Dexter er en av mine favorittserier, så jeg startet like gjerne på den igjen fra start og er nå godt i gang med den. Fortsatt like høyt nivå som sist jeg så den.

Mulig jeg ser sesong 2 av You senere. 

Lenke til kommentar
33 minutes ago, Gouldfan said:

Hbo sluttet å funke på streameren etter en oppdatering, så da kansellerte jeg Hbo.

Bestilte Amazon Prime istedenfor. Litt mindre innhold , men sikkert bedre bilde og så får jeg sett ferdig The Expanse..

Mindre innhold? Syns Amazon har mye mer, HBO har ikke så mye bortsett fra sitt egent, mens Amazon har jo en million filmer fra 50 til 2000 tallet, masse dritt såklart, mye B og C filmer, og en del overlapp med andre streaming services. men de har MASSE. 

Lenke til kommentar
Gunfreak skrev (31 minutter siden):

Mindre innhold? Syns Amazon har mye mer, HBO har ikke så mye bortsett fra sitt egent, mens Amazon har jo en million filmer fra 50 til 2000 tallet, masse dritt såklart, mye B og C filmer, og en del overlapp med andre streaming services. men de har MASSE. 

Så bare sånn ut.

Er det mulig å velge episoder eller må man spole framover?

Lenke til kommentar

Premisset er jo ganske hurramegrundt, så noe veldig mye mer enn vellykket lett underholdning for de unge er kanskje vel mye å forvente. Fikk sett første episode nå. Mye døll, overtydelig etablering av karakterer uten at så mye verken irriterer eller imponerer. Aldersforskjellen mellom skuespillerne som skal være mor og barn er kanskje litt snau. Som trenden tilsier får vi et par tilbakeblikk, uten at det blir for mye av det vonde.  Allerede mot slutten av episoden blir det imidlertid ganske interessant, og potensialet fra tegneserien kommer mer til sin rett. Hvis det fortsetter sånn er dette verdt å se.

En kul ting er hvordan episoden belyser hvordan det må være å flytte til et nytt sted når ryktet ditt kommer deg i forkjøpet. Familien har opplevd noe kjipt, og vi kan se for oss at velmenende lærere og andre medlemmer av lokalsamfunnet har tatt ansvar for å gi dem en varm velkomst. Baksiden av medaljen er at barna gis lite spillerom til å etablere egen identitet.

Lenke til kommentar

Er en av de (få?) som enda ikke har sett The Office (US), er nå straks  ferdig med sesong 6.....Kommer til å gå i kjelleren når jeg er ferdig med denne serien kjenner jeg, dette er jo hysterisk :wee: 

Vet ikke hva jeg kan forvente av den britiske? Kanskje hive meg på Parks & Recreation! 

Endret av Mala
Lenke til kommentar
10 hours ago, covah said:

Skuespilleren som spiller moren er født i 1971. Absolutt gammel nok til å kunne være moren til de ungene.

Ja, det var bare et kjapt førsteinntrykk, de virket ganske jevnaldrende. Kanskje mye på grunn av skuespillet og dialogen, det var liksom ikke så mye som skilte figurene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...