Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Comma Chameleon skrev (6 timer siden):

Mulig det er blitt nevnt, men bare jeg som føler at The Mandalorian mangler noe større plot å følge? Jeg digger Star Wars og serien er bra produsert så jeg ser på den og koser meg, men det er utrolig tynt manus. Orker ikke nevne noe spesifikt for å ikke spoile (evt ta det i spoilertag), men episodene er veldig på "oppskrift" og det skjer nesten ingenting utvikling av karakterer eller historie.

Veldig enig. Var egentlig helt frelst etter de to første episodene, men etterhvert begynner jeg å innse hvordan serien ikke bygger noe "main-plot", men heller kjører "ukas skurk". Da blir det fort litt tamt. Fortsatt veldig bra og veldig underholdende, men serien burde bygges på noe mer.

Når det er sagt er det kanskje også litt sånn de vil ha det? Han er en dusørjeger/en slags cowboy, og jobben hans er oppdrag til oppdrag og skurk til skurk.

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Comma Chameleon skrev (6 timer siden):

Mulig det er blitt nevnt, men bare jeg som føler at The Mandalorian mangler noe større plot å følge? Jeg digger Star Wars og serien er bra produsert så jeg ser på den og koser meg, men det er utrolig tynt manus. Orker ikke nevne noe spesifikt for å ikke spoile (evt ta det i sp oilertag), men episodene er veldig på "oppskrift" og det skjer nesten ingenting utvikling av karakterer eller historie.

I don't care, jeg liker litt episodikk. Det er alt for mye lore i Star Wars allerede. 

Lenke til kommentar
DukeRichelieu skrev (2 timer siden):

Ser den. Dette må du selv vurdere. 

Hvilke andre kvalitetsserier vil dette være?

Personlig opplever jeg også at det er overflod av serier om dagen, men de fleste er ikke spesielt gode og føles ofte som bortkastet tid. Derfor var gleden stor over Watchmen hvor jeg virkelig nyter hver enkelt episode og faktisk føler jeg bruker tiden min fornuftig (i motsetning til når jeg 'bare' ser på TV). :)

Å ramse opp hele lista mi fra HBO, Netflix, Amazon og Crunchyroll ville blitt mye jobb, men helt umiddelbart planlegger vi å se The Movies that Made Us-serien før The Witcher lanseres på fredag. Ble forøvrig akkurat ferdig med Undercover på Netflix, en belgisk krimserie som var langt bedre enn jeg forventet.

Endret av Spartapus
  • Liker 1
Lenke til kommentar
8 hours ago, Shruggie said:

I don't care, jeg liker litt episodikk. Det er alt for mye lore i Star Wars allerede. 

Ja, jeg og. Merker jeg kanskje ser litt for mye på ikke-episodiske serier i drama, eller spennningsserier. Så fint med et lite avbrekk. 

The Mandalorian er ikke amazing, men det er likevel noe av det bedre i Star Wars-universet på film og TV. Var aldri så fan av de animerte seriene, selv om jeg har sett det meste. 

Personlig likte jeg episode 2, 3 og 6 av The Mandalorian ganske godt. De andre episodene har kanskje ikke vært det beste, men kan også være "sunt" å ikke bare se på TV som er så solid hele tiden. 

Lenke til kommentar
Spartapus skrev (21 timer siden):

Som jeg konstaterer i første setning så er det mitt inntrykk av serien basert på første episode. Jeg kommer til å se to episoder før jeg bestemmer meg om dette er noe jeg vil fortsette med eller legge til side. Første episode gjorde meg imidlertid ikke optimistisk og jeg forventer ikke at episode to vil snu opp ned på det inntrykket, men det vil vise seg.

Jeg tror også alle forstår at når det er flere kvalitetsserier enn man noen gang vil få tid til å se på så har man ikke tid til å vente på at en serie skal bruke flere episoder på å bli god. Watchmen er kun en av flere titalls serier jeg har på lista over serier jeg planlegger å se. 

Jeg synes filmen var ok og begynte på serien siden var så veldig hypet. Serien var ikke my cup of tea og vil bare støtte Sparta i sin rett til å være skeptisk etter en episode. Likte integriteten fremvist her. Liker man ikke eller ikke har noe utbytte av den trenger man ikke se den (forutsatt at man ikke jobber som anmelder eller på annen måte i bransjen). Døgnet har bare 24 timer osv., og man trenger ikke følge strømmen.

Lenke til kommentar

Noen som ser på BBC-serien World on Fire, og er forbi episode 3? Jeg har et spørsmål for andre serie/historieinteresserte  til å svare på i spoiler-tekst under:

I episode 3 ser vi det jeg oppfatter som 2 polske menn som kommer til en polsk familie på en gård i Polen for å varme seg og for mat. Senere dukker det opp russere for å lete etter dem og spør de som bor på gården etter det de kaller "rømlingene". Etter denne scenen blir man sittende igjen med flere spørsmål enn svar, men de største er hvem er de egentlig, og hvorfor søker russere etter dem i tysk okkuperte Polen?

Med "rømlinger" kan vi tenke at de er krigsfanger, men da burde vel egentlig tyskerne og ikke russerne lete etter dem...(?) dersom de er dessertører burde vel egentlig polske styrker lete etter dem og ikke russere(?)

Lenke til kommentar

Snublet over serien Don't F**k with cat's: Hunting an Internet Killer - på Netflix

https://www.imdb.com/title/tt11328384/

Bra greier, spennende

Denne serien var bare utrolig. Handler om den sjuke jævelen Luka Magnotta som fant på en del passe fjerne greier for noen år siden. 3 deler a ca 1 time hver. Utrolig at historien er sann. Måtte bare se hele greia på en gang. Veldig godt laget.

Endret av Mr_Spock
Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...