Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syntes ikke det var noe som manglet der da jeg kikket gjennom, men var jo fantastisk dårlig grensesnitt,

Tok en ny titt og ser at jeg ble lurt av grensesnittet. På siden man kommer til er det kun 23 serier, og man kan gå til høyre/venstre for å få en annen liste med mye mer innhold*. Men det er ingenting i grensesnittet som forteller deg at det er flere sider.

 

* Ser ut til å være det meste, i skrivende stund så jeg ikke "His Dark Materials", det kan være fordi den veldig nylig har blitt tilgjengelig på HBO Nordic og det er noe forsinkelse før den blir tilgjengelig på "T-WE HBO". Watchmen har 3 episoder ut mot 2 i "T-WE HBO". Kanskje det er en ukes forsinkelse?

Lenke til kommentar

Prata med telenor på chat og de sa at de la til episoder fortløpende og ville være ferdig innen Q1 2020. Og at det da ville bli lagt til episoder 1 gang i uka. Så hvis man følger med og vil se episoder når de kommer ut, så må man nesten ha et annet abonnement.

Tenker du på T-We? Har ikke denne selv så har ikke undersøkt. Men Mr. Robot sesong 1-3 finnes på Amazon Prime, NRK, Viaplay, HBO Nordic. Ingen av de viser per nå sesong 4. Det er ganske latterlig. Jeg har nå 5 streamingtjenester jeg betaler for og ingen kan tilby meg nyeste sesong av serien. Det er tull.

 

Så da endte jeg opp med å laste ned episodene via torrent. De som har ansvaret for å distribuere serien får ta skylden for at jeg ikke ser det via lovlige veier. 

Lenke til kommentar

Delvis enig. Regner med dere snakker om sesong 3?

 

En usammenhengende smørje under påskudd av å være "kunst". Men jeg likte det litt allikevel. Så jeg ser den kanskje på nytt senere. Men den når selvsagt ikke originalen til knærne. Nå kommer sikkert noen og arresterer meg og sier at sesongen aldri skulle være noen oppfølger eller ligne originalen. OK.

 

Ja. Sesong 3. Ja, hadde kompiser som prøvde å fortelle meg det samme, at det ikke skulle være noen oppfølger. Jeg bare, OK, men det er jo sesong 3?! Da skulle man forvente at de prøver å holde litt av den samme stilen som før.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser ikke på trailere da de inneholder enormt mye spoilere

Jo, klart er noen hint. LIS trailer har jeg allerede sett på Netflix..

Men ikke når det kom. Når det gjelder serier jeg ikke følger så MÅ jeg se trailer for å få en pekepinn. Rett og slett for det finnes så mye søppel, dessverre.

 

Den ene serien er vel fra det gyllne kompasset? En remake av en Hollywood storfilm som aldri fikk en oppfølger? Og laget av en fantasy forfatter som var litt på høyden med Lewis og Tolkien?

Lenke til kommentar

Det var en meget forenklet vinkling av hva His Dark Materials er. Serien har ikke noe med filmen å gjøre, men går direkte til bokserien. Bokserien ble utgitt 1995-2000, men en ny trilogi er i gang nå (kommet to bøker her). Hvilken posisjon Pullmann egentlig har i fantasyverdenen, er jeg litt usikker på. Serien fremstår som en barneserie i starten, men har mye mer dybde enn det og blir også langt mer avansert etter hvert. Ikke sett første episode av serien ennå, men er en av seriene jeg ser fram til

Endret av Tomeito
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...