Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rykter om at pre quel story Game Of Thrones er kansellert på Hbo.

 

Har noen få ting jeg ser på, vurderer å se ferdig og kansellere en stund.

Våknet til denne inne på HBO Nordic sin Facebook i dag. Nå trenger jo ikle det å bety så meget da siden det er HBO Nordic det er snakk om.

post-12640-0-77475700-1572439708_thumb.jpeg

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Synes Ash vs Evil Dead er en av de absolutt feteste seriene som er laget. Første sesong er den desidert svakeste, og det er et ekstremt hopp i kvalitet fra sesong 1 til sesong 2, og fra sesong 2 til sesong 3. Spesielt når det kommer til det visuelle og spesialeffektene, som er halve moroa. Kongeserie! Synd den ble kansellert, for slutten på sesong 3 er helt absurd fet. Hadde vært jævlig kult og få sett fortsettelsen, enten på TV, film, eller tegneserie.

Lenke til kommentar

Synes nesten sesong 2 av Castle Rock starter bedre enn sesong 1, men de siste episodene av sesong 1 var solide saker (spesielt Sissy Spacek sin rolle). 

 

[klipp]

 

I det minste blir det en grei oppladning til The Outsider tidlig neste år, som har potensiale til å bli den beste TV-serien basert på en King-bok.

Lovende det da! Jeg synes sesong 1 var var fullt brukbar. Enig i det med Sissy Spacek og som også var veldig bra i Bloodline.

 

Ut ifra trailere ser Outsider ut til å bli bra.  I motsetning til trailere for Mandalorian som bare virker dårligere og dårligere. Håper de har flere karakterer som ikke er med i trailere som kan løfte serien. Men jeg stiller meg spørsmålet om det skorter på budsjettet da jeg synes produksjonen bærer preg av det spesielt på sminkingen i bred forstand av ordet.  Ikke vits med Disney+ ab. der ser det ut til. Håper ikke Lord of the Rings blir preget på samme måte.

 

Jeg synes den siste sesongen av GoT langt på vei ødela hele serien så usikker på om jeg ville ha sett spin-ofs.

 

Jeg synes det er vanskelig å forstå at denne store misnøyen med GoT bare pga seriefinalen eller siste sesong. Ja, kanskje finalen kunne vært noe bedre, men det var jo nesten umulig å runde av denne serien på en god måte. Det er er en serie som er best om den bare går og går. Det virker som om folk glemmer hvor mange som ble veldig underholdt av denne serien i år etter år og nå er man glad for at ike de samme skal lage Star Wars spin-off.... 

Jeg tror en prequel til GoT blir underholdende.

Endret av maanemann
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Oida, den Witcher-traileren gav ikke mye mersmak. Hadde det ikke vært for at jeg har spilt spillene og lest et par av bøkene hadde jeg nok mista helt interessen. Det så ganske billig ut. Men, en trailer kan være dårlig og uten at serien er det. Kan jo håpe at de har gått i den klassiske fella med å prøve å selge serien som noe den ikke er.

Lenke til kommentar

Nei. Jack Ryan slapp en dag før på Amazon i USA. Great news for all dads!

 

Ah, kewl, det er derfor den plutselig dukket opp her og der, jeg ventet den først i morgen.

 

Da får jeg vente i spenning på Mandalorian 12. November i stedet  :ohmy:

Endret av 0laf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...