Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ser at Godfather of Harlem har 9.8 på imdb.com, riktignok bare 12 stemmer, så vi kan ikke kalle det empiri eller signifikant, men trailer ser også bra ut.

 

Er serien bra? Sjelden eller aldri at noe med Forest Whitaker i hovedrollen skuffer... Regissør er vel et noe mer uskrevet blad?

Hvordan skal folk vite at serien er bra her? Serien har ikke hatt premiere enda. Og tviler mange amerikanske kritikere går inn å stemmer på imdb. Og ikke kommer serien til Norge virker det som heller i første omgang.

 

Så da er det enten folk fra produksjonen, eller fans og familie av noen involvert i produksjonen som går inn å stemmer.

 

Det er en av serieskaperne til Narcos, men anmeldere gir serien sånn omtrent det samme Narcos S1 fikk (S2 og S3 av Narcos fikk mye bedre anmeldelser). Hvis du liker Whitaker så kan det være greit å se Godfather of Harlem.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Hvordan skal folk vite at serien er bra her? Serien har ikke hatt premiere enda. [Klipp]Og ikke kommer serien til Norge virker det som heller i første omgang.

[Klipp]

 

Det er en av serieskaperne til Narcos, men anmeldere gir serien sånn omtrent det samme Narcos S1 fikk (S2 og S3 av Narcos fikk mye bedre anmeldelser). Hvis du liker Whitaker så kan det være greit å se Godfather of Harlem.

Tja, du selv ser jo ofte før release. På serienytt.no (der jeg oppdaget serien) står det TV2 Sumo 8. oktober....

 

Bra hvis hvis vedkommende var hands on på den serien da.

Lenke til kommentar

Exit er litt drøyt i "norske øyne". Nå har vi ikke hatt så mye dop, sex og vold i norske serier (gjerne namedrop en serie som er norsk som har mer eller like mye av det som Exit).

 

Men ja, serien er ikke så drøy før de siste episodene. Mener det var episode 7 spesielt så blir det en del konevold og sånt.

 

Burde man høre podcasten "Homecoming" før man ser serien?

Får man noe "mer" ut av serien da?

Bare sett serien, men deler av sesong 1 er vel originalt innhold. Sesong 2 er mer eller mindre helt originalt.

Lenke til kommentar

Fikk sett første episode i går og det ga definitivt mersmak. Veldig bra start. Drøy serie er det jo, og spesielt i forhold til norsk standard. Trenger ikke være det drøyeste man har sett for å være i den kategorien. Og så er det jo gøy at dette er ting som har hendt/kan ha hendt. Virkeligheten er jo ofte verre enn det som vises på skjerm også. Gleder meg til å få sett resten! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Edit: Den ligger på NRK. "Det siste kongeriket"

Good find! I siste liten også før de første episodene i s3 taes av.

 

Jeg ser endel på NRK og denne har gått fullstendig under min radar. Annonsert i det hele tatt? Er vel norske skuespillere i den serien også, så et lite flagg hadde vel vært greit...

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Utifra det jeg leste så er det noen land der f.eks. TV-stasjoner har kjøpt rettighetene for det landet. Kanskje det er slik i Norge også? Er det noen TV-kanaler som sender dette programmet?

Edit: Den ligger på NRK. "Det siste kongeriket"

Ah takk.

 

Men tviler på vi får sett 10 episoder frem til fredag, vi har brukt flere måneder på 16 episoder.

Men da dukker den vel opp på Netflix en gang etter den går av NRK.

Lenke til kommentar

Ikke fått med meg at Exit skal være drøyt. Jeg setter pris på serier som sjokkerer meg og tester grensene mine litt, men nå virker det som det var oppskrytt hvor drøyt dette var?

Som jeg skrev et par timer før deg, så tror jeg de fleste skriver overskrifter med "drøyt" at dette er drøyt i norsk forstand.

 

Bare se på Euphoria som fikk mer oppmerksomhet i norsk presse for nakenhet og sex, enn den fikk for hvordan de belyste temaer som dopavhengighet o.s.v.

 

Exit har både konevold og vold generelt med nakenhet, sex og dop i en grad en norsk serie ikke har hatt som jeg kan huske.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...