Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skjønte så lite av forrige sesong av Westworld at det frister egentlig ikke med en tredje sesong. 

 

Sesong 2 var av Westworld var ikke så bra (eller sesong 1), men begge sesongene hadde enkeltvis noen veldig bra enkelt episoder.

 

Sesong 3 har jeg tro på, siden det virker som Nolan og Joy (serieskaperne) har en bedre plan denne gangen på hva de skal gjøre med Dolores, og det faktum at de har lyst til å leke mer med verdenen, istedenfor å bli litt stående på det samme sted (som var et problemene med sesong 2).

Lenke til kommentar

"It's not lupus"

 

89dcfb69274157bb74e009c53d357dca.jpg

 

De skulle virkelig å ha gjort en episode der de fikk han i det kostymet. 

Enten noe så enkelt som et kostyme party ,eller noe fancy som at han fikk et hjerne virus og ble gal og teamet måtte prøve å redde han mens han gikk rundt å var en idiot og kalte Chase Baldric og Forman Blackadder. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Prøvde meg på The Unsettling i dag. Holdt ut i 16 minutter. Tenkte jeg måtte sjekke det ut siden Holly Taylor fra The Americans var med, men trøste meg for noe møl.

Kan nok ha litt underholdningsverdi som kalkun og nytteverdi for vordende serieskapere som trenger å se noe dårlig for å lære.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Lydeffekter fra kung fu : wok wok wok , boom , wok wok wok (slag) , ding ding ding (sverd) :p

 

Flygende giljotin (pistolskudd , lol)

 

(tror de slo våte håndklær i bakken noen ganger for å få en spes lyd)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Jeg synes det ser kult ut, og cheesy på en god måte. Digger casten. Alt action trenger ikke være blodseriøst heller. Og jeg vil ha litt god ass wooping i noe annet enn Warrior og sånt. 

Ja er enig, liker godt casten, var ikkje forberedt på Summer Glau, so fikk et lite stikk under traileren, men det er heilt greit.

 

Eg var ikkje forberedt på det magiske i serien, trudde det var pure martial arts, men er fortsatt sjukt gira på serie. Gleder meg stort.

Endret av Noiz
Lenke til kommentar

Oi. Ikke ha store håp om nye serien med Katee Sackoff. Another Life går kanskje inn på lista over årets dårligste serier.

 

Veldig synd, jeg elsker ideen, enn hvor uoriginal den måtte være. Blir vel å prøve, uansett.. Hva er sjansene for en ny sesong? 

Lenke til kommentar

Har sett en del av The Boys, liker det jeg har sett så langt. Følger tegneserien ganske bra, men er noen endringer. Ingen endringer jeg syntes er dårlig (men det er litt tidlig å konkludere helt), noen er helt greit slik som med Hughie og Starlight, mens andre ting syntes jeg fungerer bedre i tegneserien f.eks. the female og forholdet mellom Butcher og CIA/Rayner. Terror (bulldogen til Butcher) er ikke med, ett lite minus, men gjorde sikkert innspillingen enklere.

 

(Denne spoileren referer en avsløring fra slutten av tegneserien, så har du ikke lest den så ikke åpne)

 

 

Homelander er muligens endret litt, men jeg kan huske feil siden det begynner å bli noen år siden jeg leste ferdig serien. Mener å huske han var litt mer snill/good guy, og det var Black Noir som sto bak "bad guy" tingene. Det er nok slik her også, lurer på om det er Black Noir vi ser når Homelander har brettet ned litt av fronten på kostymet slik at han har ett rødt hjørne på brystet.

De har klart å fremstille han som en stor nok "drittsekk" til at det er troverdig at han lar folk dø etter å ha fucked up, for å beskytte merkevaren, Vought osv. Så selv om man vet hva/hvem Black Noir er, så er det ikke lett å avgjøre hvilken Homelander man ser.

 

Edit: De har endret på historien, så det er mulig at det er den originale Homelander man ser hele sesongen.

 

 

 

Edit: Da er sesongen sett ferdig. Det er forskjeller i historien i forhold til tegneserien, noe jeg syntes er positivt, da vet jeg ikke alt som kommer til å skje. Hovedlinjene ser fremdeles ut til å være de samme. Uansett en god sesong etter min smak.

Endret av Crowly
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...