Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Billions leverer ganske så greit denne sesongen egentlig.

 

Jeg synes Billions har vært fantastisk gjennom alle sesonger, men var faktisk litt lunken midtveis i denne sesongen. 

 

 

Etter alt som har vært mellom Axe og Chuck synes jeg forholdet mellom de to var veldig unaturlig og lite troverdig, men nå ser det jo ut som det bare har vært et spill for galleri fra begge og at de har gjensidig brukt hverandre.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke samme typen. Doom Patrol er mer weird, og mer voksen type superhelt-serie. 

 

Og mye bedre etter min mening. Hygget meg med de 2 første sesongene av Arrow og første sesong av Flash, men synes kvaliteten på disse dabbet av etter hvert. Digger disse nye, litt rare, superhelt seriene som Doom Patrol, Titans, Umrella Academy og ikke minst Legion. Ser også fram til The Boys og Watchmen.

Lenke til kommentar

For en fantastisk finale av Billions. Kun jeg som ser denne her i tråden?

 

Strålende serie.

 

Uken er ikke helt det samme. Er smått betatt av Maggie Siff, den som bærer serien for min del - for Giamatti og Lewis har ikke fått særlig nytt å jobbe med (men de er jo strålende, så blir aldri lei).

 

Samtidig er jeg enig i at serien går i ring nå. De må finne på noe lurt i fjerde sesong for å få litt friskt pust inn i det hele og ny dynamikk :)

Lenke til kommentar

Spent på siste og tredje sesongen til Legion. 

Forrige sesong var litt skuffende, hvor det virket som serieskaper Noah Hawley gikk litt overhånd med substil over substans. Ser ut som sesong 3 sender serien tilbake på bedringens vei, slik anmeldelsene er så langt. Også kult at de valgte å gå for en original og egen Professor X, istedenfor å bruke James McAvoy, for bare en episode eller liten kjapp scene (som var alt det ville kunne få brukt McAvoy til serien). 

Lenke til kommentar

SKAM var aldri drøy. Bare klikkeri og horeri. 

 

Morsomt at de også prøver å vinkle at en av skuespillerne til Euphoria forlot serien på grunn av for mye sex, og at den var for drøy, når heller var problemet med at skuespilleren ikke følte seg så komfortabel med å spille en bifil karakter. De fleste TV-serier gjør recastinger, spesielt for roller som ikke er av de mer sentrale som den karakteren. Det er ikke så problematisk alltid at en skuespiller forlater et prosjekt etter pilotepisoden er spilt inn.

 

Euphoria er som om Kids skulle fått en TV-utgave av HBO. Naturligvis vil serien få mye oppmerksomhet, fordi sex skaper klikk og overskrifter. Det virker som at enkelte (andre steder enn her), som har sett eller lest om Euphoria blir nesten overrasket over at tenåringer har sex, driver med GFE/eskorte, og kan ha problemer med dop nærmest. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Da har jeg blåst gjennom hele Name of the Rose på NRK. Fantastisk serie, fullt på høyde med filmen og en god gjengivelse av boka. I tillegg har de gjort skikkelig research, slik at det faktisk ser ut som om handlingen foregår på 1300-tallet og ikke en slags generisk fantasy-setting, og karakterene tenker og oppfører seg på et troverdig vis for mennesker fra denne perioden. Akkurat det er så sjelden når det kommer til middelalderfilmer.

+1

 

Og jeg kan stemme i det som skrives her (boka har jeg ikke lest og noen forutsetning for å mene noe om)! 

 

Stranger Things. Trailer gjør meg litt skeptisk. Kan dette være en like stort skritt ned fra sesong 2 som 2 var fra 1? Viktig at serien ikke glemmer hva som den gjør den bra. Ikke monster, men high school-/80-tallsnostalgi (ikke det at jeg har gått på high school, men husker ting fra de filmene ;) og 80-tallet selvsagt ) Selv om final trailer glemte å fokusere på det finnes det bilder som viser noe av det heldigvis.

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

 

Ser også noe på Gomorrah (jeg innrømmer det, abstinensene etter Narcos Mexico har slått til hardt). Har fullført sesong 1. Liker miljøet godt, det er Europa, men likevel så vilt fremmed. Hovedpersonene skildres godt, du ser den jævla machokulturen i hele måten de oppfører seg på, aldri et annerkjennende svar, aldri et uttrykk for aksept, alltid hardt blikk, alltid provokasjon for å bekrefte at man har tenner. Italiensk språk er også fascinerende. Lenge siden jeg egentlig har vært utsatt for det. 

 

Gomorra er en serie som foregår på tung napolitansk dialekt. Serien blir tekstet i Italia fordi det er såpass forskjellig fra vanlig plain italiensk. Jeg snakker flytende italiensk og forstår 50% av det som blir sagt i Gomorra, sånn rundt regnet. Det at den skulle gå på napoletano var selvsagt et villet grep fra serieskaperne. 

Lenke til kommentar
  • ilpostino endret tittelen til Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...