Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk endelig med meg de siste episodene av Star Trek Discovery, har drøyd litt - for å liksom suge litt ekstra på karamellen. Synes de har laget en meget god "versjon" av serien. For egen del har bestandig dobbelt episodene og historier som går over flere episoder, vært det jeg har likt best i de forskjellige ST seriene. Og her får man en herlig lang og spennende historie over hele sesongen, digg!

 

Untatt DS9 da, har aldri klart å komme meg gjennom den serien (og det har ikke manglet på forsøk :D  ), det var serien som fant opp "filler" episoder.

 

Liker veldig godt at de tar nye (og uredde) grep og lager noe nytt og veldig interessant. Har veldig sans for at de driter i hardcore Star Trek opplegg og finner sin egen vei. Hallo Star Wars???????

 

Ser frem til sesong 2!

 

Hvis jeg skal klage på noe - så er det opplegget med å tilføre grain i ettertid på bildet, ser kanskje ikke så galt ut stort sett - unntatt på hud, som regel ser alle litt småsjuke ut. Jeg får tanken at "han der burde ta seg en tur til legen, jeg anbefaler minst 4 fulle rør" flere ganger per episode  :lol:  

 

Likte veldig godt de siste sekundene av siste episode, må innrømme pulsen gikk litt opp da, men så sluttet det jo. 

Endret av Mr_Spock
Lenke til kommentar

Dette berører film primært, men jeg tror også serier:

Jeg så nettopp Dagsnytt 18 fra ca 21. mars hentet fra Tromsø filmfestival. Der taes det opp temaet om at det er vanskelig å gjøre lang yrkeskarrière for norske kvinnelige skuespillere (innen film) da kvinnelige roller (ifølge påstanden) besettes av yngre skuespillere enn den alderen karakterene har.

 

Kanskje er dette grunnen til at jeg kan liste opp en ganske lang liste med norske mannlige skuespillere som som er dyktige innen serie/film, men en veldig kort liste for kvinnelige skuespillere. Det er dog ikke vanskelig å liste opp en lang liste over dyktige godt voksne eller gamle kvinnelige britiske skuespillere innen. serie/film  f.eks. . Storbritannia har selvsagt en mye større serie/filmproduksjon og derav flere roller for eldre personer.

 

Med fare (men ikke ønske) for å være politisk ukorrekt, tror dere dette med at norske kvinnelige skuespillere spiller eldre karakterer enn sin egen alder er grunnen til at det er så få kjente norske kvinnelige skuespillere innen serie/film? Eller vet dere om andre forklaringer/meninger på hvorfor det er slik at det er så få kjente norske kvinnelige skuespillere innen film/serie?

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Husker ikke hvem det var som snakket så varmt om Le Bureau her, men vi koser oss med serien om dagen.. Midt i sesong 2 nå! Anbefales, som en spenningsserie fra utenfor Hollywood! :)

 

Jeg har snakket ganske varmt om den i hvert fall. Synes serien tok seg kraftig opp i sesong 2 fra en alt ganske bra sesong 1 og ble faktisk enda bedre i sesong 3. Som regel utvikler serier seg i motsatt retning. :) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...