Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Crazy sesongavslutning på Hannibal !

Har ikke fått sett den, men er det første jeg gjør etter jeg rister av meg litt fyllesjuke. Det har vært en utrolig god sesong og den serien er virkelig noe for seg selv. Måtte lukke øynene på slutten av forrige episode, helt forferdelig. Jeg kan ikke skjønne at DET er greit, men en pupp eller rumpesprekk er for drøyt. De strekker strikken virkelig så langt det går.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gleder meg til å binge sesong 2 av Hannibal i sommer. En av de seriene jeg ikke har fått tid til sammen med Bates Motel, andre halvdel av Arrow sesong 2 og Veep sesong 3 som jeg følger med på.

 

 

TV2 vil forsatt ha sine Califonication og Homeland-avtaler, selv om begge vil komme på HBO Nordic etterhvert på grunn av de får biblioteket til Showtime også. Men ikke noe ferske episoder av Homeland og Californication..

Så "nye" episoder av californication kommer på HBO Nordic?

Har savnet serien etter at jeg sluttet å laste ned.

 

 

Nei, mente at det ikke gjelder Californication og Homeland siden TV2 har de rettighetene, og andre kanaler ellers i Skandinavia.

Lenke til kommentar

Sett et par episoder med Silicon Valley nå. Vet ikke helt hva jeg synes. Tror liksom ikke helt på karakterene og nerdevitsene faller litt flatt. F. Eks trodde jeg ikke helt på at Martin Starr ante hva han pratet om under tiraden ved kjøkkenbordet.

 

Synes også enkelte av karakterene er veldig endimensjonale. Spesielt han fyren som eier huset de bor i.

 

Kommer til å se noen episoder til da serien i utgangspunktet skal treffe meg perfekt. Dog litt skuffet så langt

Lenke til kommentar

Ja, piloten er basically lagd for å sette opp story'en. Characterene er nøyaktig som du sier, men det er jo derfor man ikke bare ser en pilot og så dømmer serien derfra! Når det skal sies så er Martin Starr sin karakter helt identisk i siste episode jeg så som i første, mens alle de andre har fått en del dybde.

Endret av Shruggie
  • Liker 1
Lenke til kommentar

T.J. Miller tok helt av for å prøve å få en rolle i Yogi Bear, noe han til slutt endte opp med. Husker han i en del komiserier her og der spesielt Curb Your Enthusisam. Husker han også godt i en episode av The League med Thomas Middleditch (Richard på Silicon Valley) som medlemmer av en sekt eller reglion.

 

https://www.youtube.com/watch?v=fnOHz1U6xNs

 

Edit: Yogi Bear-filmen var i 3D vel og merke.

Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, piloten er basically lagd for å sette opp story'en. Characterene er nøyaktig som du sier, men det er jo derfor man ikke bare ser en pilot og så dømmer serien derfra! Når det skal sies så er Martin Starr sin karakter helt identisk i siste episode jeg så som i første, mens alle de andre har fått en del dybde.

 

Men om jeg ser en pilot og ikke får en eneste dritt ut av det, vel, da er det store sannsynligheter for at jeg legger serien på hylla og bruker tida på noe jeg faktisk synes er interessant. Har ikke tid til å bruke for mye av tida på dritt.

Lenke til kommentar

For meg er det helt merkelig å ikke like Silicon Valley, men vi har jo hver vår smak.. :)

 

Synes TJ Miller er genial i serien! Ble kjent med han for en god stund siden via YouTube/Stand-Up -greier..

Fordi jeg er lunken etter et par episoder betyr ikke det at jeg ikke liker det. Er bare ikke fra meg av begeistring. Det er helt ok. Jeg likte f.eks. Party Down bedre, uten sammenligning forøvrig.

Lenke til kommentar

Som oftest vill jeg anbefalt folk å gitt folk serier litt mer sjanser enn en pilot. Veldig mye piloter handler veldig mye om å selge seg, fremfor å etablere hva som gjør serien bra eller skiller seg ut. Om du ikke liker en serie i en minste grad etter en par så er det kanskje riktig tid på å kaste inn håndkle.

 

Noen ganger kan man også støtte på mye gull med å gå utenfor komfortsonen sin og. Eller se serier mer som noe eget (ikke se på det som en ny 24, ny The Office, ny Mad Men og sånt hele tida), for slik kan være ødeleggende.

 

The Good Wife så jeg først på som noe dramasåpepiss som Frustrerte Fruer etter at serien hadde flere svake episoder i sesong 1. Etter jeg binget serien etter at serien fikk gode tilbakemeldinger fra både TV-kritikere, venner og bekjente (Heilage på forumet her f. eks) har jeg virkelig funnet meg godt i serien som kanskje det beste innen juridiske serier, og en av de beste dramaseriene akkurat nå på TV-skjermen etter sesong 5.

 

Hadde også lignende med både Braquo og Les Revenants som jeg ikke var så gira å følge med på grunn av undertekster, også to veldig bra serier.

 

Rectify synes jeg hadde en treg første episode, og det var i grunn igjennom hele sesong 1 også. Det er litt det som gjør serien bra. Det er ikke en serie som prøver å være den nye Breaking Bad, Mad Men eller noe som veldig mange serier prøver på. Den prøver å være særegen, ikke kjøre et plott som nå er blitt ordinært og det er et karakterdrama av ypperste klasse på TV-skjermen akkurat nå.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Av en eller annen grunn så har Six Feet Under og Veronica Mars mine favorittpiloter når jeg tenker over det først. De setter steminga så bra, har bra øyeblikk med karakterene og står fremdeles som veldig bra serier. Boardwalk Empire, Awake og The Sopranos sine piloter var også bra.

Lenke til kommentar

Noen som har forslag til bra serier som går nå, eller som startet i fjor? Føler jeg snart går tom for ting å se på.

 

http://www.myepisodes.com/mysig.php?/f11ab9323914b0d97a326d688d3d9f256592e/sig1s.png

 

Mad Men, Boardwalk Empire, Sopranos og The Wire står på lista når jeg får tid. Ser som regel med samboeren, og trenger noe som kan appelere til oss begge. Hun elsket for eksempel Oz, så må ikke akkurat være noe romantisk drama for å fungere :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...