Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Jeg bryr meg litt fordi jeg sitter og tenker "åi shit, har dette virkelig skjedd, tøft!" ..mens, hvis det ikke har skjedd kjenner jeg at jeg vil bli skuffet! :( Scener som er spennende, blir -for meg- mer spennende hvis det faktisk har skjedd, hvis det ikke har skjedd er det jo bare en oppdiktet historie.. Så ja, det har litt å si.. En liten trøst at det delvis er sant.. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Merker jeg begynner å glede meg til Rectify sesong 2. En virkelig flott serie som er det beste innen virkelig karakterdramaer ved siden av Mad Men og Six Feet Under som ikke har elementer av krim så dypt i serien. Liker hvordan Rectify styrer unna det å være en konvensjonell dramaserie med å ikke fokusere på et mysterium, eller whodunit.

 

Satt å så igjennom den ene scena fra sesongfinalen av sesong 1. En virkelig flott scene som minner meg om mye Six Feet Under sitt beste.

 

(Duh, spoileradvarsel)

 

 

 

 

 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Etter å ha sitt 5 episoder av Orphan Black har eg virkeligt begynnt å like det. Tok meg litt tid å komme inn i det, so eg ambefaler alle som ser det å gi det noen episoder.

 

Synes det er utruligt bra gjort av Tatiana Maslany å spille så mange roller som er så forsjelige så bra som hun gjør.

Endret av Noiz
Lenke til kommentar

La inn en episode beskrivelse på IMDB! Veldig artig, litt skummelt. Jeg stinker på tegnsetting så gudene vet hvor riktig det ble, men det ble da godkjent. Gir meg selv 7,5 i karakter, det kunne vært litt mer smooth, men er ganske fornøyd.

 

http://www.imdb.com/title/tt0507143/Reference

 

Noen andre som bidrar på siden?

Har lagt inn litt informasjon på diverse små-serier og mindre kjente serier hvor det er dårlig med info. Har ikke vært så veldig ivrig.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Noen som har en fungerende DNS til ps3, min vil ikke funke prøvd masse forskjellige DNS rundt om på nettet, inkludert de som skal funke for nordmenn, like vel ingen amerikansk netflix

 

Bruker disse på PS3 og PS4:

214.5.182.127

213.5.182.117

 

Der var "Almost Human" kansellert:

http://insidetv.ew.com/2014/04/29/almost-human-canceled-fox/

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...