Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-292501

Over 6 år siden Viva Laughlin ble kansellert. Lavpunktet i karrieren til Hugh Jackman, meget mulig.

 

Karrieren har ihvertfall gått oppover siden da, hugh jackman er bedre enn noensinne. Gleder meg til å se han i days of future past:)

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar

Likte ikke forrige sesong av Arrow så godt. Det var så mye personal drama med karakterer jeg ikke likte (som var stort sett alle utenom hovedpersonen), og altfor mange Windows 8-reklamer i selve serien.

 

Men sesong 2 er forbedring fra den vanlige møkka jeg synes The CW serverer. Ja, det er en Windows 8-reklame til tider. Arrow har blitt bedre på introduksjoner av nye karakterer, og bruken av dem har som oftest noe mer å si enn bare karakterer som dukker opp i en episode for å være ukas skurk eller karakterer (som også blir en forbedring).

 

Etter de 4 første episodene så hadde de enten brukt eller referert til flere karakterer som er noenlunde kjente for en som har noe anig på DC Comics. De namedropper også en skurk som har vært med i Dark Knight-trilogien som er litt fun.

 

Arrow er ikke så god som det kunne vært på riktig kanal og sånt, og det er veldig langt fra kvalitetsunderholdning. Men det er bedre enn Agents of S.H.I.E.L.D. og sesong 2 er så langt en forbedring fra den første.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...