Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HBO Max og Discocery+ slås sammen, men først i 2024, usikker på hva det betyr for de som gikk for "livstid" abonnementet. 

Strømmetjenestene kommer nok jevnt over til å måtte øke prisene. Dagens prisnivå har ikke vist seg økonomisk bærekraftig, spesielt med de økte produksjonskostnadene og en krevende samfunnsutvikling.  

Warner Bros. Discovery har som resultat gått tilbake til å prioritere kinovinduet foran strømmepremiere for storfilmer. Vi får se hvordan det slår ut. Samtidig uttaler CEO at han tror kundene er villig til å betale mer. 

Netflix har alt gjennomført prisøkningen og har fått unna investerings-kjøret og lanseringsutgiftene de nye må gjennom. Det tegner godt for en tjeneste som ellers merker konkurransen godt.

TV 2 Play Famile til 199 i mnd er grei pris, da den også inkluderer Britbox og Disney+. Grei variasjon. 

Apple TV+ har en fin pris, selv om det er lite innhold. 

Men ser jevnt over på ingen av tjenestene som dyre. Det er som gitt bort sammenlignet med hva jeg var vant til i oppveksten med DVD og kino :)

Lenke til kommentar

Jeg er lat og abbonerer på alt unntatt Paramount og Apple og Hulu.

Liker å ha frihet til å velge underholdning. Barnet ser mye på Netflix. Vi ser mye på Amazon, jeg har masse mer jeg skulle sett ferdig, men har ikke tid. Snowpiercer og His Dark Materials og Lost in Space er jeg litt lei for ikke å ha sett ferdig...

Men jeg gleder meg til House of Dragons og The rings of power.

Det vi ser nå er kun The Boys.

 

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har Netflix, prime, hbo, apple tv plus, f1tv, Spotify, YouTube premium og samboeren betaler (mot min vilje) for discovery+. Så betalingsviljen min er der, men nå begynner dæ mange av de å bli kundefientlig at noen av de droppes og jeg går over til pirat+plex. 

Stemmer med lommeboka, eneste de bryr seg om.

Endret av Comma Chameleon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Problemet med strømmetjenester ligner også veldig på det som skjedde med kabel-TV i statene. Det at det er så himla mange av dem.

Men til forskjell fra kabel-TV, så kan man starte og stoppe strømmeabbonoment konstant, og da velger selvsagt mange å gjøre det.

Det som gjorde Netflix populært i utgangspunktet var at det var unikt, og en samletjeneste, nesten som Spotify. Nå vil absolutt alle produsenter ha sin egen tjeneste, og det er åpenbart ikke en holdbar modell.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Outlier616 skrev (2 timer siden):

Det som gjorde Netflix populært i utgangspunktet var at det var unikt, og en samletjeneste, nesten som Spotify. Nå vil absolutt alle produsenter ha sin egen tjeneste, og det er åpenbart ikke en holdbar modell

Jeg har ikke noe problem med å betale en halv øl i måneden om de faktisk produserer ting jeg vil ha. Men når det blir langt mellom ting som interesserer meg, så bare avbestiller jeg. Tror den økte konkurransen bare er bra for oss som forbrukere. Det produseres mye bra innhold av mange nå. Synes dog mangelen på en europeisk konkurrent er veldig kjipt. Jeg begynner å bli veldig forsynt av at så mye er sentret rundt USA. Muligens det er derfor jeg foretrekker sci-fi og fantasy. 

Lenke til kommentar

Det produseres mye, og det produseres dyrt, men det er ikke uten videre bra av den grunn.

Strømmetjenestene har heller gitt oss et evinderlig mas etter serier visuelt i filmkvalitet men kan ironisk nok ha senket forventninger vi har til produksjonskvalitet av f.eks Marvel og DC-filmer. Det er vel det som er frykten til bla. Zaslav nå også. At man forringer IP'er på lengre sikt. Disney spesielt kjøper IP etter IP og kjører dem i grøfta ved å fokusere på absolutt alle andre hensyn enn story. Og så forsøker man å komme med alternative, konspirasjonspregede unskyldninger, når de bomber.

Det eneste jeg gleder meg til med Rings of Power og House of the Dragon er å se hvor hardt de eventuelt bomber. Har dessverre null tro på noen av dem, etter trailerne.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...