Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Har sett de fire første episodene av Andor, som også har fått ny premieredato (21. september). Embargo i tre uker til, så kan ikke legge ut noen inntrykk enda. Fredag blir det pressekonferanse med Tony Gilroy og Diego Luna. 

Undres på om premieren ble flyttet for ikke å komme i klem midt mellom House of the Dragon og Maktens Ringer. Det blir ikke mangel på storserier i høst. 

Toppen er jeg rimelig sikker på er nådd nå, var på digital pressekonferanse med FX-sjefen Jon Landgraf tidligere i uken som også mener vi nå har nådd "peak". Før spådde han 2019, som var en stor bom. 

Forskjellen nå er at vi ser klar trend blant kanaler og strømmetjenester, det flater ut med antall premierer hos Netflix og en aktør som Warner Bros. Discovery kansellerer mye, og har tatt livet av dramasatsingen i Europa. Også i statene kuttes det, og vi venter i spenning på kvartalsrapporten torsdag - for nå starter nok for alvor oppsigelser i selskapet, som skal spare inn milliarder på fusjoneringen.  

Om det kan roe seg litt med nye serier ville det vært like greit. Et lite "pusterom" hadde gjort godt, er mange kvalitetsserier som drukner i mengden. 

Endret av Dotten
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir interessant å se hva som kommer ut av Warner Bros i kveld/natt under presentasjonen deres.

Det verste som kan skje er at både Hacks og Peacemaker blir kansellert, tross for nye sesonger er i grunn allerede bestilt. I tillegg til at James Gunn har to andre DC Comics-prosjekter på gang, som er en Amanda Waller/The Suicide Squad-spinoff og en annen som visstnok er fokusert rundt en annen The Suicde Squad-karakter. 

Mer trolig så blir Hacks og Peacemaker produsert mer av, men seriene blir re-branded som HBO Originals i nyere sesonger. Problemet er bare at HBO har litt begrenset med kapasitet. Ser mørkt ut for Harley Quinn-animerte serien til HBO Max, som er noe av det beste innen animasjon om dagen.

HBO Max vil nok bare produsere reality og dokumentarer fram til HBO blir en fane under WarnerBrosDiscovery. 

HBO vil forsette som før. David Zaslav og Warner Bros. har allerede vasket hos HBO med å kansellere Time Travelers Wife og J.J. Abrams-prosjektet som kosta for mye penger og hadde hatt en lang utvikling. 

 

FZR_Z3_VQAENquE.thumb.jpg.2bea852f6c6e628139e51a22bc27b506.jpg

Lenke til kommentar

Man skulle tro folk var mer hyped for Andor, men det virker som om det er mye skepsis der ute. En skepsis jeg deler. Særlig etter sabotasjen av Boba Fett og katastrofen som var Kenobi.

Zaslav derimot er done med wokeness, og vil heller skrape 3 filmer til mange hundre millioner dollar enn å skade DC ytterligere. Det gir et visst håp for DCs fremtid og reset.

Endret av Outlier616
Lenke til kommentar
Kjøleskap skrev (3 timer siden):

Hyped for en Star Wars-serie i 2022, ja. Det skulle tatt seg ut. Har noen av seriene hittil vært bra?

Jeg likte Boba Fett ganske bra men liker ikke helt inflasjonen med serier og greier etter at Disney kjøpte Lucasfilm. Jeg er antageligvis en gretten gammel gubbe.   😄

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar

Jeg upp'er deg på grettenheten! Virker som det er generelt enighet om at The Mandalorian er bra, og at Boba Fett og Obi-Wan seriene er skritt i feil retning. Jeg mistet totalt lysten til å se mer Mandalorian etter sesong 1. Jeg likte absolutt ikke episodeoppbygningen, som minte meg veldig om "Lost in Space" og andre b-serier. Hvor hver episode skal stå for seg selv og handle om isolerte hendelser/steder. Jeg vil ha en overhengende historie som gjerne spenner over flere episoder og sesonger. Da holder det ikke med å reise universet rundt med en litt gretten type.

Likte absolutt starten, synes musikken var fantastisk, og det samme med call-back'ene til de gamle filmene, men episodeformatet drepte til slutt for meg. Usikker på hvor mye av episodeformatet som kan legges på Favreau, men han gjorde en god jobb!

Lenke til kommentar

Lo godt av denne 😊

Godt bransjen i større grad forstår at nettsyt ikke er representativt. I tråd med hva forskning innen markedsføring også har påpekt. 

Ikke uvanlig at det er politiske troll som står bak mye av det, med en helt annen agenda enn en faglig diskusjon om en serie. 

Screenshot_20220805-120911_Facebook.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Da var det som meldt over offisielt at HBO Max og Discovery+ slår seg sammen
https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/bGy8dk/hbo-max-og-discovery-skal-slaas-sammen
Det betyr vel minst to ting

  1. Mer fokus på reality/søppel-tv slik som det er på Discovery+
  2. At man mister "livstids"-rabatten man fikk på HBO Max

Sistnevnte er egentlig ganske frustrerende, men med tanke på hvor mye innholdet blir å endre seg så blir jeg nok å si opp uansett om rabatten ble beholdt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Da var det som meldt over offisielt at HBO Max og Discovery+ slår seg sammen
https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/bGy8dk/hbo-max-og-discovery-skal-slaas-sammen
Det betyr vel minst to ting

  1. Mer fokus på reality/søppel-tv slik som det er på Discovery+
  2. At man mister "livstids"-rabatten man fikk på HBO Max

Sistnevnte er egentlig ganske frustrerende, men med tanke på hvor mye innholdet blir å endre seg så blir jeg nok å si opp uansett om rabatten ble beholdt.

Ja, redd for det samme jeg og. Ble nok ikke mye verdt den "livstidskampanjen" jeg ble med på 😄

Lenke til kommentar

Warner Bros. Discovery vil prioritere storsatsinger som først skal på kino, samt HBO-produksjoner/originaler (må ikke forveksles med HBO Max-produksjoner/originaler).

De kutter voldsomt i Europeiske produksjoner, innhold for barn/unge, HBO Max-satsingene og reality fra Warner-siden (ikke Discovery).

Lisensiering av innholdet til andre stanses, for å sikre eksklusivitet. 

HBO Max og Discovery+ er kanskje de desidert mest ulike tjenestene, med liten overlapp mellom brukerne. Den nøtten der skal bli interessant å se hvordan de løser. 

For film/seriefrelste kan det se ut som det blir mer lik HBO Nordic-perioden, men uten serier fra Showtime, Hulu og FX (de er hos henholdsvis Paramount+ og Disney+), men med eksklusive Warner Bros. filmer som kommer fremover (og biblioteket). 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...