Gå til innhold

Si din mening på Wii (Wii)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hehe, nå har jeg installert programvaren og avlagt min stemme i et av spørsmålene. Genialt konsept!  :thumbup:

 

Tøft at Nintendo legger til ting som dette i konsollen, håper det kommer mange slike ting fremover.

7940912[/snapback]

 

Jeg må innrømme jeg ikke ser den helt store nytten, for det første framstår det for meg rimlig uinteressant dette med stemming, og som mange av de andre ekstra-funksjonene, så egner PC seg bedre.

 

AtW

Lenke til kommentar
Det er en artig liten sak som ikke er meninga skal ha noe nytte. Jeg får brukt Mii figurene litt mer å det er gøy, (har laget saddam å hele diktator gjengen ;)

7947062[/snapback]

 

Når jeg sier nytte, så mener jeg nytte i forma av underholdningsverdi, ikke som et arbeidsredskap, ingen konsoller er jo spesielt nyttige arbeidsredskaper...

 

AtW

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg jo det er positivt at gratis innhold kommer til konsollen på denne måten.

 

Det koster neppe en formue å utvikle noe sånt likevel, spesielt ikke sammenliknet med å utvikle et fullverdig spill, og salget av konsollen vil garantert øke noe i takt med mengden av gratis programvare/tjenester som er tilgjengelig på konsollen.

 

Jeg ser ikke bort fra at Nintendo totalt sett tjener økonomisk på å utvikle og drifte disse kanalene sånn sett, som følge av økt konsollsalg og dermed også økt salg av spill/programmer både via Virtual Console og Wii-spill på sikt.

 

Nyhetskanalen og værmeldingskanalen funker jo helt ypperlig synes jeg (bruker begge deler en del selv), og selv om avstemningskanalen på mange måter er meningsløs og for mange nok har en begrenset/lav underholdningsfaktor, er jeg sikker på at mange også vil synes det er underholdende å bruke den, spesielt morsomt tror jeg det kan være for yngre brukere.

 

Avstemningskanalen er på en måte et slags spill hvor man kan se hvor enig resten av "verden" er i det man selv mener om saker og ting, siden man får en slags score ut fra hva andre stemmer i forhold til det man selv stemmer. Sikkert mange unger som synes det er moro å se hvilken total score de får der sammenliknet med venner og andre familiemedlemmer, eksempelvis. :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...