Gå til innhold

Demo av Runaway 2: The Dream of the Turtle (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fullførte aldri Runaway jeg... hmm.. Må se om jeg får gjort det først! Jeg har definitivt planer om det!!

 

Hr. Jenssen; Ankh ?

7907345[/snapback]

Anbefalest. Noen sære oppgaver å løse, kanskje litt vanskelig å komme på også. Ellers en perle av et spill. Skal nok gå gjennom nr. 2 også. Topp med en demo :)

Lenke til kommentar

Jeg kan anbefale Runaway 2. Spilte igjennom det i midten av Januar. Meget artig spill. Morsomme karakterer, passe vanskelighetsgrad (du står sjelden fast alt for lenge på et sted), vakker grafikkstil osv. Et av de bedre point-n-click spillene jeg har spilt igjennom den siste tiden :)

 

Hvis noen lurer på hvordan jeg allerede har spilt igjennom spillet, så ble det sluppet i flere land 7. desember 2006. Kan enkelt bestilles fra flere utenlandske webshoper.

 

Et par reviews av spillet:

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1047

http://www.quandaryland.com/jsp/dispArticle.jsp?index=798

Endret av Spaz
Lenke til kommentar

Det samme er det med Runaway 2 og nVidia 8800-kortene. Rett etter introen til spillet og man styrer selv, så fryser spillet og den eneste måten å komme ut på er ved å restarte PCen. Pendulo Studios sa i midten av desember at de jobbet med en patch, men nå, nesten 2 måneder senere er det fortsatt ingen patch ute. Irriterende!

Lenke til kommentar
Jeg spillte igjennom demoen uten problemer. Har ett 8800GTS.

Får håpe at det går bra når jeg får hele spillet. Har forhåndsbestillt det for lenge siden.

Skulle jo tro at det går fint når det gikk fint med demoen..

7920997[/snapback]

 

Jeg har et 8800 GTS og prøvde med demoen og den fungerer bra, men når jeg prøver med fullversjonen min av spillet, så fryser det med en gang introen er ferdig og jeg kan styre.

 

Så selv om det går fint å spille demoen, så fungerer ikke fullversjonen. Ta en titt på Runaway 2s forum, så ser du at andre sliter med det samme problemet.

Lenke til kommentar

Det er jo utrolig surt da. Får bare håpe at de kan kjappe seg litt med å få ut den patchen da. Men nå er jo ikke de kjent for å være særlig kjappe da. Selve spillet har jo og blitt utsatt en hel haug ganger så vidt jeg vet. Men utifra demoen som jeg har nå har spillt igjennom og alle de andre skjermbildene fra spillet blir nok dette en perle av et eventyrspill for min del og jeg vil gjerne spille igjennom alt..

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...