Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den som mener NFL er mer spennende enn collegeball må ta seg en bolle.

 

https://twitter.com/BleacherReport/status/774698820676575232/video/1

 

EDIT: Her er hele situasjonen, både før og etter. Sykt opplegg: https://streamable.com/z8gs

Og nå har de suspendert dommerne for å ha gjort feil.

http://www.espn.com/college-football/story/_/id/17522032/central-michigan-oklahoma-state-officiating-instant-replay-crews-suspended

 

Her burde jo regelboka forandres - ellers er det jo bare å holde på ballen med receivers og så kaste den så langt det går for å dra ut tiden.

Lenke til kommentar

For en fantastisk dag i vente. Startes med FSU @ Louisville før storkampene kommer på rekke og rad. Bama @ Ole Miss, TAMU @ Auburn og Ohio State mot et Oklahoma lag som MÅ vinne. Også andre fete kamper i Michigan State @ Notre Dame, USC @ Stanford og Georgia @ Mizzou og sikkert flere jeg glemmer i farta.

 

 

Anbefaler alle med interesse i amerikansk fotball å droppe alle andre planer og benke seg ned forran skjermen i dag og kveld !

Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 1
Lenke til kommentar

North Dakota State mot Iowa er også litt spennende, dog ikke den største kampen i verden. North Dakota State har vunnet FCS sluttspillet nå fem år på rad, men vil ikke "rykke opp" til FBS-fotballen enda, men møter endel lag på nivået over denne sesongen.

 

Oregon - Nebraska er også knall! Texas A&M møter Auburn. Mississippi State reiser til LSU, og Texas møter Cal. Cal har åpnet dårlig, Texas ser bedre ut enn på mange år.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Spent på å se AP pollen neste uke, kommer til å være store rokeringer. Håper Iowa slår NDSU for øvrig, stor sans for både CJ Beathard og Desmond King og Jesey Jewell er en solid LB. Men forstår lite i hvorfor de scheduler et så bra FCS lag. Har ingenting å vinne på det... 

 

Tror at Louisville kan slå FSU, men ellers tror jeg Ohio State og Bama tar kampene lett. TAMU - Auburn er vidåpen. Auburn har helt elendig offense, mens TAMU har Myles Garrett og et respektabelt offense. Turnovers blir key her. 

 

Også spent på McDowell mot O-linen til Notre Dame. McGlinchey og Quenton Nelson er to jeg liker, og dette blir en skikkelig test for McDowell som kan gå jææævla høyt i draften til våren. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...