Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da blir det å stå opp i rundt 4 tida da!

Hva gjør du da om Pats trader opp for å velge Barron? Går rykter om at de er interessert i #12.

 

Det ble ikke noe problem det. Fikk med meg Neew England og Lions. Er fornøyd med begge pickene til New England, og storfornøyd med Reiff til Lions!

Lenke til kommentar

Så det er sånn det føles å heie på et lag som ikke gjør noe dumt. Ekstremt fornøyd med Vikings idag, begynte å tro at Spielman skulle outsmarte seg selv og velge Claiborne, men nå fikk vi fylt opp de to største hullene på roostern. Kalil og Smith kommer til å hjelpe laget umidelbart.

 

Cowboys sitt secondary blir skummelt i år, Carr + Claiborne kan by på problemer

Lenke til kommentar

Jeg har hatt en man crush på Harrison Smith, så første runde av draften var en stor drøm for meg. Vi har tilnærmet null på safety før draften og posisjonen var egentlig vårt aller største need, og jeg tror Spielman og Frazier har vært etter Smith helt siden Senior Bowl. Jada, det er bare en youtubefilm, men er det mulig å ikke være positiv etter å ha sett hans innsats mot

? Enkelte påstår det var en reach, men han er nr 28 på Mayocks big board og jeg tror Denver hadde tatt ham om vi ikke hadde gjort det. Broncoene har akkurat mistet Dawkins og de tradet ned like etter picket vårt var levert.

 

Og hele perioden fra sesongslutt til draften har vært et mesterverk av et smoke screen fra Spielman. Å bytte #3 mot #4 for 4th, 5th og 7th var maks utbytte!

 

Jeg liker fjorårets draft og så langt liker jeg årets veldig godt. Man kan si Ponder var en reach i fjor, men han hadde sannsynligvis forsvunnet til Washington om vi ikke hadde tatt ham og vi hadde blitt sittende med McNabb.

Endret av KjellV
Lenke til kommentar

Helt enig, personlig likte jeg Ponder ekstremt godt før draften i fjor og tror han kommer til å forbedre seg kraftig i år, hvis ikke, så kan vi alltids bygge lag i de kommende årene. Så er det jo ikke lenge til Brady, Brees, Manning blir gamle og da kan vi plukke de opp for one last run =P

 

Smith var ikke reach, tror kanskje GB hadde tatt ham. Uansett så var det ekstremt drop off i Safety talent og vi trengte desperat Safety hjelp. Det å ikke komme ut av draften med en brukbar safety hadde vært krise, så vil ikke kalle det en reach. Var mer en nødvendighet.

Lenke til kommentar

Future HOFer Junior Seau er død, bare 43 år gammel. Er snakk om at han har skutt seg selv i brystet. Kan det være mulig at han ønsker at hjernen hans skal undersøkes for CTE slik som Dave Duerson gjorde da han tok selvmord for et drøyt år siden?

 

Triste saker begge to.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...