Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v.2 (ingen spam og ot)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Stakkar. Velkommen i klubben. Gleder meg til 2. juledag, da blir det festing og nye muligheter til å finne kjærligheten i mitt liv. (right  :hrm: )

7524588[/snapback]

Det er bra vi ser mørkt på ting. Du kan få låne brødkniven min å skjære deg litt, om det går deg til å føle deg bedre ? Jeg har en slik lang tynn en også, funker sikkert fint å stikke seg litt med deg.

 

Men sånn seriøst

 

2. Juledag ja, da blir det vel tur til Hamar. Så får jeg være sammens med henne i en uke eller no. Blir sikkert koselig :)

 

Så var det det med å ikke lete for mye da NgZ, da finner du det ikke veit du ;)

Lenke til kommentar
Så var det det med å ikke lete for mye da NgZ, da finner du det ikke veit du ;)

7524666[/snapback]

Det vet jeg. Men hvis jeg ikke leter blir jeg kun funnet av jenter som godt kunne latt vær å finne meg...

 

Er kniven skarp? For da gjør det ikke vondt nok.. :p Nei, emogreier er nok ikke noe for meg. :)

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Jeg forstår meg virkelig ikke på jenter...

 

Ting går alltid til helvete, og folk sier det er min skyld,

men jeg forstår egentlig ikke helt hva jeg gjør når jeg en dag sitter der og snakker med jenta, og ler, og vi deler headset og interesser og musikksmak og filmsmak og alt, og neste dag vil hu ikke vite av meg.

 

Eller hva jeg har gjort når jenta vil snakke med meg om alt mulig og jeg gladelig gjør det, og når jeg én dag er for trett (pga. alt for lite søvn, noe hun vet godt) til å snakke, så går det ikke. Jeg er ikke den hu trudde jeg var, og hu vil ikke snakke mer med meg.

 

Jenter er kompliserte :(

Lenke til kommentar
Så til dere gutter som har kjæreste, syns dere uansett at dama deres er den fineste i verden? Og dere ser ikke på andre jenter i det hele tatt (ikke for å prøve dere eller noe, men bare for å glo litt)?

7515709[/snapback]

 

Har man en Melkesjokolade så er det ikke noe som tilsier en ikke kan sikle

etter en grande plate Fruktnøtt som ikke er ens egen. Bare man ikke spiser den. :dribble:

 

Når en finner seg ei dame, så er det ikke bare utseende til dama en faller for.

Er nok litt mer komplisert enn som så. Det er hele "pakka".

 

Hva med jentene da, de glaner da ikke mindre på andre gutter selv om de befinner seg i et forhold de heller. ;)

Lenke til kommentar

Uhm... må si jeg egentlig blir litt irritert, dette er en kjærlighetstråd, om dere finner det så innmari irriterende at folk finner hverandre, er forelska og snakker om det - slutt å lese kjærlighetstråden. Men om dere mente folk som irl må gni det inn i trynet på andre, så er jeg helt enig. Det er unødvendig. En skal ikke gjøre narr av vennene sine eller glemme dem selv om en får seg kjæreste, venner er viktig.

 

Helgen var flott, jeg gleder meg til tirsdag om en uke :)

Lenke til kommentar
Uhm... må si jeg egentlig blir litt irritert, dette er en kjærlighetstråd, om dere finner det så innmari irriterende at folk finner hverandre, er forelska og snakker om det - slutt å lese kjærlighetstråden. Men om dere mente folk som irl må gni det inn i trynet på andre, så er jeg helt enig. Det er unødvendig. En skal ikke gjøre narr av vennene sine eller glemme dem selv om en får seg kjæreste, venner er viktig.

 

Helgen var flott, jeg gleder meg til tirsdag om en uke :)

7526540[/snapback]

 

Syns da også en kan lese seg til en posjon "savn" her inne, mer det enn irritasjon.

Mange som gjerne vil finne kjærligheten.. :love:

 

Kjærligheten, med alle dens sider; savn, kjærlighetssorg, forelskelse, skuffelser osv.. Skulle tro alt dette passer inn i en kjærlighetståd.

 

Hatt en flott helg, gleder meg til hver eneste dag heretter. :thumbup:

Endret av musling
Lenke til kommentar

Hva er egentlig greia med denne vennefella? Jeg har aldri støtt på den... eller kanskje jeg har støtt på den uten at det var noe problem. På bursdagen min for en uke siden lå jeg og min kjære på senga og mimret 8 måneder tilbake - til perioden da vi var i ferd med å bli sammen. Det tok en del tid og møter før vi ble sammen; delvis fordi hun var utålmodig og delvis fordi jeg ikke var helt sikker. For å gå litt mer i detalj: Det begynte med at hun ble betatt av meg og tok kontakt. Vi snakket en del sammen ved forskjellige anledninger, og jeg syntes det var trivelig å være sammen med henne. I begynnelsen tenkte jeg bare at det er fint med nye venner, og ville bli bedre kjent med henne. Da anledningen bød seg (i påskeferien) ba hun meg ut på kino, og jeg begynte å bli forelsket i henne. På kino er det ikke så lett å gjøre så mye, så det ble ikke særlig mye ut av den kvelden. Hun ble litt fortvilet (fikk jeg vite senere) og dro hjem, hvorpå hun sendte meg en melding og unnskyldte seg. Jeg svarte med at jeg gjerne ville treffe henne igjen - bowling denne gangen bare for å ha noe å finne på. Da det heller ikke skjedde noe denne gangen fordi jeg var usikker og/eller sjenert (jeg er ikke helt sikker på hva jeg var), ble hun nok en gang fortvilet og etter dette var hun fast bestemt på at jeg bare skulle være en venn (dette fikk jeg også vite senere). Hun sa allikevel ja til å møte meg flere ganger, for hun hadde også lyst på en ny venn, og hun syntes også møtene våre var trivelige. Etter dette ble det en tur på kafé der vi ble en del bedre kjent, og to turer i parken. Det eneste som sto i hodet på meg den første parkturen var at denne jenta ville jeg ha, men jeg var redd for å bli avvist (det er virkelig no' herk!) og torde ikke ta initiativet. Jeg var også usikker på om hun likte meg, selv om jeg innerst inne visste det. Men når man er forelsket er det gjerne lett å overanalysere alt og ta den minste lille bevegelse som et tegn på et eller annet. Så da vi hadde sagt hadet og jeg var på vei hjem, kunne jeg ikke annet enn å angre. Neste kveld, derimot, kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg, og det gikk jo fint. På dette stadiet hadde hun altså sett for seg meg som venn, men hun avviste meg ikke da jeg kysset henne, og nå har vi snart vært sammen i åtte måneder (fire dager til :fun: ). Jeg vet ikke om jeg i denne situasjonen kan sies å ha vært i den store vennefella™, men poenget mitt er at det ikke er sikkert at det er til noe stort hinder.

 

Åje, snart ferdig med skole. Da skal det bli fest, overnatting hos kjæresten og på fredag, åttemånedersdagen, skal vi åpne julegavene siden vi ikke får sett hverandre på julaften. :love: *glede seg*

Lenke til kommentar
-Knuð:

 

Tror ikke det er fare for noe vennefelle når det bare har gått 8 mnd. Er vel heller når det begynner å gå år :)

7532035[/snapback]

Kanskje jeg uttrykte meg litt dårlig. Vi er sammen nå, noe vi har vært i 8 måneder, så det er definitivt ikke fare for noen vennefelle nå, nei. ;) Jeg tenkte mer på den tiden før vi ble sammen - altså for mer enn 8 måneder siden.

Lenke til kommentar
Hva er egentlig greia med denne vennefella? Jeg har aldri støtt på den... eller kanskje jeg har støtt på den uten at det var noe problem....

Altså.. hun ble fortvilet over at det ikke skjedde noe.. Hun var på knærne etter deg.. Hvorfor i all verden sørget hun ikke for at det skjedde noe?

Merkelig å bare gå å vente på at _du_ skal finne på å kysse henne, når det var hun som viste interesse i utg.pktet?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...