Gå til innhold

Kredittkort — Råd om valg og bruk!


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De kredittkort jeg for tiden bruker:

Trumf Visa for kjøp i butikker med trumf bonus
Flexi Visa for fylling av diesel. Bruker gjerne kortet på Circle K ubemannet, har kortet registert i Circle K extra, som gjør at jeg kan tjene opp til kaffekoppen ved å fylle 800 liter drivstoff ved å bruke Flexi Visa kortet. 800 liter fordi jeg også er coop medlem, ellers er det 1000 liter. Etter jeg har sikret meg kaffekoppen fyller jeg gjerne der det er billigst. Som ofte her lokalt er på ubemannede Uno-X stasjoner. Det som er litt irriterende med dette kortet er at Efaktura ikke er tilgjengelig, og at jeg må manuelt legge inn epost fakturaen til betaling hver måned.
Norwegian kredittkort blir brukt ved utenlandsreiser. Fantastisk kort til blant annet kontantuttak i utlandet, med gratis uttak av kontanter, noe som slår mange vanlige debetkort. Som DnB kunde vil det koste meg mer å ta ut kontanter i utlandet med mitt vanlige DnB debetkort, enn ved å bruke kredittkortet fra Norwegian. Bestiller også reiser med dette kortet for å få reiseforsikringen inkludert, og den ekstra tryggheten du får ved å betale for varer og tjenester med ett kredittkort.

Visste ikke at man kunne kombinere Ikano Visa og coop medlemsbonus ved å registrere kortet i Coopay før jeg leste det i ett innlegg i denne tråden. Så har bestilt meg ett slikt kort nå, for å bruke i Coop butikkene. 

Det er vel de kortene jeg for tiden benytter meg av. 

Endret av Kron
Lenke til kommentar
Kron skrev (13 timer siden):

Visste ikke at man kunne kombinere Ikano Visa og coop medlemsbonus ved å registrere kortet i Coopay før jeg leste det i ett innlegg i denne tråden. Så har bestilt meg ett slikt kort nå, for å bruke i Coop butikkene. 

Du kan også kombinere trumfkort (uten Visa) og Ikano Visa på Norgesgruppens butikker. Da får du trumfbonus + 2 % Ikanobonus.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
On 11/17/2018 at 10:09 PM, Merko said:

Det finnes masse av dem. Du kan for eksempel sammenligne på Allekredittkort for å finne kort med kjøpsfordeler og ingen årsgebyrer. 

Brukte for eksempel 365Direkte på drivstoff før men skifta til Santander Flexi på grunn av dem. Sparer jo 4 % på litern nå uansett hvilken stasjon jeg fyller på, ikke bare Esso. Kjører jeg det sammen med Coop kortet på Cirkle K så sparer jeg enda mer. 

 

Lenke til kommentar
MenuM skrev (På 23.10.2022 den 20.56):

Ser jeg har fått månedlig gebyr fra Ikano Visa to ganger nå, har opprettet efaktura første måneden. Det skal vel ikke være fakturagabyr når man har efaktura?

 

Fikk det samme:
"Vi beklager for feilbelastet månedsgebyr. Det er dessverre et systemfeil, men vi har nå kreditert gebyret for deg og det vil synes som et avdrag i neste måneds faktura."

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Blir nok mindre bruk av Norwegian kortet etter nyttår nå gitt

De nye opptjeningsreglene for CashPoints er:

  • 0,5 % opptjening på varekjøp
  • 1 % opptjening på kortbruk når du er i utlandet
  • 2 % opptjening på elbillading
  • 2 % opptjening på kollektivtransport *
  • 2 % ekstra CashPoints-opptjening på LowFare og LowFare + flybilletter hos Norwegian **
Lenke til kommentar
Sitat


Du får alltid 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob's og Gigaboks. Du får også alltid 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf Torsdager. Fra 1. januar 2023 fjerner vi 0,5 % Trumf-bonus utenfor NorgesGruppens dagligvarebutikker. Denne endringen er som følge av at vi ønsker å få Trumf Visa enda tettere på Trumf og Trumf-partnerne. Vi tror at dette vil kunne gi deg som Trumf Visa kunde enda flere og bedre fordeler. Du vil fortsatt spare Trumf-bonus på dine viktigste hverdagsutgifter med Trumf Visa. Trumf Visa skal egne seg best i hverdagen.

Det blir også endringer på Trumf Visa... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...