Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Digg med seier i helgen og nok engang digg å se Hazard i aksjon, kommer garantert til å bli årets kjøp :)

Og målet til Torres=KLASSE. Men, fortsatt så syns jeg Torres har en dårlig førstetouch, dette må han trene på.

 

Nå er Moses Chelsea spiller, men er han en ving eller spiss?

 

Pr.dags dato har vi jo:

 

Cech-Turnbull-Hilaro Så lenge Cech er frisk er jeg fornøyd.

 

Er glad vi henta inn en høyreback som er rask og kan også utfordre, tilegg kan han slå innlegg..

Så har vi IVAN, Cahill, JT, Luiz Cole, Bertrand og Ferraira. Så forsvarsplassen er topp og bra dekning.

 

Kvitter vi oss med Malouda og Benayoun så er jeg veldig fornøyd..

Lenke til kommentar

Jeg skjønner godt hva de skal med han. De måtte selge Adam Johnson, og med det mangler de en ordentlig kantspiller. Silva, Nasri og Milner kan ikke utfordre backen (og bakrommet) på samme måte som Sinclair. Morsomt nok tok han sitt største steg når han endelig ble solgt fra Chelsea, etter å ha vært på utlån til seks forskjellige klubber. Han var strålende for Swansea i Championship, og deres - i mine øyne - klart beste spiller. Han kunne fått bedre uttelling forrige sesong, men var ikke like vass i avslutningsfasen av spillet. Likevel fremstår han som en kantspiller som fort kan score en god del mål i løpet av sesongen. En habil straffeskytter er han også, ikke det at City ser ut til å behøve det, men det kan jo bli nyttig. Jeg tror det fort kan vise seg å bli et meget godt kjøp.

Lenke til kommentar

Hva er felles for Citys to nysigneringer? De er unge, engelske og homegrown. Kan regne med at begge har mange, mange gode sesonger igjen, og det er tydelig at City ønsker å bygge en stamme for fremtiden. Fra før har de også unge engelskmenn i Micah Richards og Joe Hart.

 

Ser på begge de nye som gode signeringer, men er litt usikker på hvor mye spilletid Rodwell kan få. Kanskje han hadde hatt godt av et par sesonger med fast spilletid i Everton.

Lenke til kommentar

Tror Moses er en lur investering jeg. Det kommer til å være tøffe kamper der fysikk er viktig og Moses/Sturridge/Ramires er de eneste offensive spillerne med fysikk nå som uferdige Lukaku er på lån. Torres/Hazard/Mata kan fort få juling mot lag ala Stoke og da kan det være greit å endre kampbildet med spillere som Moses og Sturridge. RDM vet hva han får i Moses som var meget god mot nettopp Chelsea.

Endret av HeHauken
Lenke til kommentar

Ramires er gullverdt, og hadde vært morsomt å se han prøve seg som HB, men men blir morsomt å se framover hvordan RDM velger å spille og ikke minst hvilke spillere.

 

Mot A.Madrid så tror jeg vi ser det samme.

 

Ivan-Luiz-JT/Cahill-Cole

 

Ramires-Mikel-Lamps

 

Hazard---------Mata

 

---------Torres

 

Skal Torres spille alle kamper i 90min? Han kommer til å slite seg ut, ikke minst skade seg, på tide å la Sturiddge prøve seg som midtspiss og se hva han kan få til i den rollen, og Moses kan få spille Facup, Carling Cup..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...