Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Å kjøpe filmer med 18-årsgrense har aldri vært noe problem, da jeg har vært en del i den lokale butikken og snakket med de som jobber der. Det er verre med kino, siden det jobber et par grettene i personalet der, som ikke er leie på å kreve legitimasjon.

7172386[/snapback]

 

...Hostel har 20-års grense.. :lol:

 

Slapp greit inn på Kill Bill som 13-åring, jeg :wee: Fin kino :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Noen som har peiling på hvor jeg kan få kjøpt mini-serien "Trafikk", som inspirerte til filmen "Traffic", til en rimelig pris? Jeg har sett på både engelske og norske nettbutikker uten flaks. :(

7172474[/snapback]

Jenssen, da. Du vet vel at slike spørsmål skal taes i "DVD-kjøp på nett"-tråden? ;)

Ser ut som amazon har en:

http://www.amazon.com/Traffik-Miniseries-B...5?ie=UTF8&s=dvd.

Lenke til kommentar
Hva synes dere om Pearl Harbor? Jeg har alltid likt denne filmen fordi da får se hvordan ting skjedde i havna. Greit nok at det er en krigsfilm, men synes det er en av de bedre der ute. Fin historie, trist, action (hehe) og kjærlighet!

 

Er jeg den eneste? :)

 

Edit: Hehe, alle kommentarene om filmen i IMDB er bare negative. Jaja :) .

7172303[/snapback]

Tror du er den eneste ja, da det er en klisjé*3 film. At det er fløtepus-skuepsillere i begge de mannlige hovedrollene hjelper ikke akkurat på. Var noen kule effekter der though, samt bra musikk.

 

Det skal forøvrig sies at jeg ikke er fan av at man prøver å lage noe interessant kjærlighets-kliss over en historisk hendelse. Synes det var litt for mye av den samme formelen som ble brukt i Titanic.

Lenke til kommentar

Jeg liker Pearl Harbor, men hadde likt den enda bedre om den hadde vært 45 minutter kortert. Det vil si fjernet meste parten (alt) av kjærlighets historien og konstentrert seg om slaget og "hevnen", så ville filmen ha hvert mye bedre. Problemet er jo de ville prøve å få med seg den kvinnlige delen av kinogjengere også og der gikk de på en smell.

 

Selve filmen er jo vakkert filmet, slagscenene er jo strålenede utført, musikken er bra. Det den bommer på er jo to fløtepuser i hovedrollene og en kjærlighets historie de kunne ha redusert til en liten bakgrunns historie eller fjernet helt...

 

Men slaget i Pearl Harbor gir meg fremdeles gåsehud, spesielt senkingen av USS Arizona hvor man følger bomben fra den forlater flyet til den treffer båten er fantaskisk laget :yes:

Lenke til kommentar

Master Of Commander er iallefall en grei film på en Søndag :)

 

United 93 som det var en diskusjon om i starten av denne posten er også veldig bra, iforhold til WTC, som var en sørgelig film, uten så mye informasjon, og mest om hvor sørgelig Amerika hadde det.

 

Hostel likte jeg ikke, vel og merke så er jeg ikke noe ekstremt vold, skrekk film menneske heller, det samme gjelder alle versjoner av Saw.

 

Sobibor som jeg kjøpte meg delvis drita på shell igår var jo tildels dårlig, grei film, men likte den bare ikke generelt.

 

Enigma kjøpte jeg sist helg på Lørdag, denne var _mye_ bedre enn sobibor, men den var heller ingen stor suksess, men hey, hva forventer du av 99kr film som man kjøper tildels berusa på Shell kl halv 10 på Lørdag ?'

 

 

Team America er jo genial med Matt Damon i midten da ;D

"maaat d-aaaaaamoooonnn ! "

hehe

Endret av FirstPrice
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...