Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 minutes ago, Nopros said:

Så det du søker er ikke bare DVD-er, men noen som kan hjelpe deg å overføre de til en harddisk også?

Nei. Noen som har overført sine DVDer til harddisk, hvilke dermed er lovlige digitale kopier allerede og dermed har en stor stor lovlig samling, hvorpå jeg egentlig bare er ute etter de lovlige digitale backup filene, men tolker loven slik at jeg må eie de fysiske DVDer, for å lovøig ha backuppen.

 

Heldt vil jeg jo slippe å se en eneste DVD  kun kopiere over filer til disk, men loven er loven og i alle fall offentlig utad, er jeg veldig nøye på den👌

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har sett to filmer som imponerte stort. Sistnevnte har jeg sett en klippet versjon med dårlig bilde før...

The In Between på Netflix

En storfilm, og hadde aldri ventet en teenage film som er så dyp og smart filmet. Digget virkelig foto elementene, og hvordan det er klippet med fotostil.

Sjanger Love-story og litt om død og liv og sånt.

Siste film var en DVD directors cut Das Boot med bra bildekvalitet og på 3.36 timer. En virkelig godt filmet krigsfilm om sjøen, ved siden av Dunkirk en virkelig stor sjøkrigsfilm sett fra tyske vinkelen. Revolusjonerende filmteknikk for sin tid.

 

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
Delvis skrev (39 minutter siden):

Den der er legendarisk. Er en mini-serie da opprinnelig.

Lyden var bra også, irriterende at de hadde DD 5.1 i engelsk og fransk, og ikke i tysk.

Men Dolby 2.1? stereo med sub var meget heftig.

Denne filmen ville jeg se på tysk med norsk tekst. Eneste jeg velger å dubbe er når kona også skal se noe på ukjent språk.

Lenke til kommentar
3 hours ago, Sjørøver said:

Er the great gatsby en god film? Jeg så den med samboer i går. Vi er veldig uenige om den. 

Det er nok en veldig polariserende film og er mye avhengig av om du liker Baz Luhrmann stilen. Selv synes jeg stilen hans bare har fungert i en film og det er Romeo og Julie. Det kan skyldes at jeg ikke har noe forhold til den historien før jeg så den filmen.

Jeg liker boken The Great Gatsby, men ikke filmen. Det kan nok hende jeg er litt farget av at jeg hadde lest boken før jeg så filmen og hadde et helt annet forhold til den historien enn jeg hadde da jeg så feks Romeo og Julie.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
3 hours ago, Gouldfan said:

Denne filmen ville jeg se på tysk med norsk tekst. Eneste jeg velger å dubbe er når kona også skal se noe på ukjent språk.

Du burde prøve å få tak i miniserien fra 1985 istedenfor filmen. Filmen er bare en nedklippet versjon av TV-serien. Noen mener at TV-serien blir litt langtekkelig, men personlig liker jeg den mye bedre. Den pleier å dukke opp på NRK iblant. En av tidenes beste krigsfilmer/serier.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

RIP :

Wang Yu , største stjernen (?) i Hong Kong 1967-71 , hvil i fred en armede sverdmann

Melander , Selskapsreisen 

Jubileum :

"Fist of Fury" 50 år (i fjor kom det fram at Lee var skikkelig hekta på kokain og masse annet , Baker som spiller hans nemesis Petrov i denne var hans knarkleverandør. Mulig Bruce & Linda drev med videresalg også , kan forklare hvorfor de kjøpte en vekt)

 

Endret av Barbra
Lenke til kommentar

The Northman var ikke noe for meg, så da rekner jeg med at Robert Eggers "Lighthouse" heller ikke er noe for meg.

Jeg er glad i Viking sjangeren, men ikke når det blir for mye Poetiske skildringer, nei da takker jeg meg heller For "Vikings serien" , filmen var også litt for ensporet for meg.

Det eneste lyspunktet for meg var Anya Taylor-Joy.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Hørt en del si noe lignende om dette. Var noen som snakket om at Bruce virket som en liten drittunge da han hele tiden var i et så dårlig humør og ikke ønsket å være særlig sosial. Men jeg føler på mange måter det ga mening med hvordan han ønsket å fokusere på å jobbe for Gotham. Han er liksom denne helten som ikke er en playboy som i tidligere filmer og som på sett og vis har valgt bort det til fordel for å redde byen men det har tydeligvis en pris. En veldig asosial person med andre ord. Jeg personlig likte dette da det gjorde filmen enda mer mørkere etter min mening. Følte også at det var noe av det regissøren prøvde å få til noe han gjorde en god jobb med. 

Synes rollebesetningen var fantastisk og jeg ble skikkelig imponert over Robert Pattinson. Han gjorde en formidabel jobb som Bruce Wayne og jeg føler han passet veldig godt i rollen som en mye mørkere og dyster Batman. Jeg synes også det var veldig dystert hvordan the riddler klarer å utføre planen sin og

Spoiler

oversvømmer 

byen. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...