Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Usikker på om disse har blitt posta her inne tidligere, men for de som eventuelt kjeder seg litt i morgentimene og ønsker ei 40-50 minutter med god og informativ underholdning, så er The Directors Chair ei fine måte å slå ihjel tiden på.

Her tar Robert Rodriguez for seg flere av sine største favorittregissører, da til ei samtale om deres filmer og der alt fra hvilke type teknikker, metoder og triks osv de ofte ville benytte seg av, da for at akkurat deres produkter ville stå seg ut, og synes disse episodene har vært meget interessante å følge med. 

Virker å ha bli fjerna men er plutselig tilbake igjen og i mye bedre kvalitet, og tror faktisk alle episodene denne gang lastet opp. 

Av favoritter, står nok John Carpenter og Michael Mann avsnittene igjen som de man har sett oftest, og nei, er man filminteressert og særlig i navnene som dukker opp i serien, så anbefales den på det varmeste.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Delvis skrev (1 time siden):

Skal se en japansk tidreisefilm som heter G.I Samurai ( 1979). Den går visst under flere navn:  https://www.imdb.com/title/tt0083050
Noen som har sett den?
 

 

Selvfølgelig har man sett denne. Er jo en film med Sonny Chiba i hovedrollen. Ikke mannens beste film, men verdt å se bare fordi det er Sonny Chiba, en skuespiller som alltid gjør filmer severdige. Kul film.

Lenke til kommentar
Delvis skrev (2 timer siden):

Åja han ja. Det minner meg på at jeg snart må se Kill Bill filmene igjen. Det er virkelig lenge siden nå.

Er din sensurert? Min gamle DVD boks var ikke sensurert ikke kinoen heller. Men den nye Blu-ray boksen var sensurert/klippet i begravelses scenen.

Lenke til kommentar
Radovan skrev (4 timer siden):

Eastwood 90 år

Føles litt merkelig siden han har vært såpass aktiv selv på sine eldre dager. Så kommer jeg til å tenke på at bestefaren min anså ham som en favoritt....

De siste årene er det denne scenen fra Gran Torino jeg forbinder med mannen:

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Får nesten vurdere å dra frem Sudden Impact (1983) i den anledningen, da jeg har alltid vært glad i, og kanskje ikke den beste av Dirty Harry filmene, men det er noe med stemningen, alle de minneverdige scenene, og, nei ei meget god film å se i de seine sommernetter, og da er det kanskje like greit å gjøre så.

 

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar

Noen som vet hva Clinter'n selv syns om Firefox? Det er min favoritt merkelig nok, men fant aldri noe sted der Clintern sa noe om den.
Gran Torino, Absolute Power og In the Line of Fire er andre favoritter, men der er mange bra, få dårlige. Der fins noen jeg ikke har sett, A Perfect World feks. Bokmerket den nå.

Gratulerer med vel overstått.

Lenke til kommentar

 

Det her var overraskende underholdende. John Rhys-Davies er jævlig morsom, og Andy Serkis er farlig imponerende som Gollum fremdeles. Og som en ekstremt stor fanboy av Christopher Lee er det vanskelig å ikke bli litt rørt når Ian McKellen husker legenden og forteller om han. Krem!

Endret av """
  • Liker 1
Lenke til kommentar

2001926142.jpg

 

Veldig bra dokumentar om kultregissøren Al Adamson. Et must for fans av Al Adamson, exploitation og trash cinema. Laget av David Gregory som også sto bak den fantastiske Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Radovan skrev (23 minutter siden):

Puppet Master 3 aka PM vs nazis

Husker jeg så den for et par år tilbake (handlet inn ei britisk DVD boks med de 3 første, og tviler på at jeg gidder å ta meg bryet med å sjekke ut flere) men at Richard Lynch og Michelle Bauer var blant de slemme naziene som fikk gjennomgå av dukkegjengen fra helvete.

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar

Har kost meg litt med Puppet Master franchisen den siste måneden. Valgte en liten pause etter Puppet Master: The Legacy, da både den og forgjengeren Retro Puppet Master er helt jævlige. Men de seks første filmene i serien er severdige, og både Puppet Master og Puppet Master II er jævlig fete. Puppet Master III: Toulon's Revenge er en finfin 7/10, og Puppet Master 4, 5 og Curse of the Puppet Master er god underholdning. 6/10 på de tre. Men Retro Puppet Master (2/10) og Puppet Master: The Legacy (3/10) er rett og slett helt jævlige.

Men på sitt beste er Puppet Master dødsfett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...