Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

SK Brann

 

Lagbilde2007_web_2.jpg

 

Jeg så til min store forskrekkelse at vi ikke har en egen tråd for Sportsklubben Brann! Dette er jo skandale, da Brann er den klubben i Norge med nest mest publikum.

 

Så, vi bør ha en egen tråd hvor vi kan diskutere lagoppsett, spillere, kampresultater og annet, uten å bli forstyrret av kanarifugler eller bartefolk!

 

Igår glapp gullet. Trist, men sant. Men idag ble sølvet mer eller mindre sikret, takket være Tromsø og dommeren. Takker for den :D Neste år tror jeg Brann kan reise seg igjen, og nok en gang kjempe om gullet. Jeg bare håper at de tar med seg erfaringene fra denne sesongen, og forbereder seg skikkelig! Hvis de bare kunne lære seg å takle presset, hadde vi feiret gullet for flere uker siden. Det spillet de viste i vår var gull verdt, men høstsesongen har vært et trist kapittel. Typisk Brann det. Men en gang må de vel lære? :p

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Istemmes herved. Til og med føkkings lyn har en tråd her :thumbup:

 

Ingen hadde troen på Brann før starten av sesongen, og MonsaMjelden var tippet som den første treneren som måtte gå. I så måte er sesongen en gedigen opptur, og jeg kan kanskje føle det med hjertet så vel som med hodet etter noen dager til :cry: Men i går var en av de største nedturene jeg har vært med på som Brann-supporter. Hese etter overdreven jubel, og med ringing i ørene måtte vi innse at Brann ikke var gode nok. Og som om ikke det var nok måtte vi se at RBK-supporterne feire nok et seriegull, denne gang på BT-tribunen, i Bergen. Kan det bli bitrere?

 

Men vi er tross alt vant til motgang, Brann-supporterne har sett andre lag innkassere seriemesterskap i over førti år,og neste år synger vi igjen "vi vinner serien i år" for full hals. Og jeg står igjen langt framme i koret. Til slutt må det bli serie-gull til Bergen. Den som venter på noe godt :)

Lenke til kommentar
Hvorfor hørte jeg kun RBK supporterene under kampen mot Brann? Det var hjemmekamp, og man kunne se stadioen var fylt opp med rødkledde, men alikevel hørte jeg kun RBK supporterene?!  :huh:

7138175[/snapback]

Hadde du vært på stadion hadde du ikke hørt så mye av de før RBK gikk opp til 2 - 1. Hører mange som så kampen på tv si at RBK-supporterne var de som lagde mest lyd, men tror at plasseringen av TV2-mikrofonene må ta en del av skylda. Makan til trøkk som etter reduseringa til Brann har jeg aldri opplevd på staddaen :)
Lenke til kommentar

La merke til det med publikum selv, hørte nesten bare RBK på TV2. Men har ikke et fnugg av tvil om at det var en vanvittig stemning på stadion, spesielt før 2-1 scoringen!

 

Men hva bør gjøres med angrepet til Brann? De siste kampene skaper Brann tilnærmet ingen sjanser. I de siste leddene av angrepene svikter det alltid for tiden. Sæternes er ALLTID feil plassert, og avslutningene finner aldri målet. Trenger Brann en ny spiss? Kan Helstad bli en effektiv spiss hvis han bare får mer spilletid? Eller burde Brann skaffet seg enda en spiss, og kvittet seg med noen av de vi har fra før?

Lenke til kommentar

Brann sliter foran neste sesong. Miller og Winters forsvinner muligens, uansett er det en belastning å lese ukentlig om at de muligens vil vekk.

 

Laget består også av alt for mange spillere som var bedre før. Bakke, Gashi, Helstad, Sæternes bl.a.

 

Hvilken unge krefter har laget? Det begrenser seg til Moen, Oppdal, Gashi og Hanstvedt av de større navn.

 

Nei, Brann trenger to nye fremadstormende spisser, en midstopper av høy klasse og så trenger de en ren høyrekant a la Moen og ikke noen mellomløsing hvor man bruker en spiller som heller vil være et annet sted på banen.

 

Alderen på spillerene i førsteellveren er litt vel høy også. Alle lagdelene må styrkes. Jeg har mine tvil om at Winters og Miller blir værende. Sæternes virker som om han har sett sine beste dager, det samme går for Winters.

 

Jeg tror neste sesong blir grå hvis stallen ikke styrkes. Men hvis så skjer så finnes det håp.

 

Men dagens Brann lag er langt bedre på papiret enn på banen.

Lenke til kommentar
Trenger Brann en ny spiss? Kan Helstad bli en effektiv spiss hvis han bare får mer spilletid? Eller burde Brann skaffet seg enda en spiss, og kvittet seg med noen av de vi har fra før?

7138435[/snapback]

Har litt sansen for Migen Memelli jeg da, syns det er synd han ikke har fått flere sjanser av Mjelde. For tidlig å si om Helstad kan bli den samme som han var i sine glansdager, han også bør få flere sjanser. I bakhånd har vi jo Trond Fredrik Ludvigsen og, håper han greier å komme tilbake...

 

Det Brann trenger er mer trygghet bakover. Hanstveit og Bjørn Dahl har en tendens til å tabbe seg ut litt for ofte, i det siste har Hanstveit nærmest vært en matchvinner for motstanderne :mad: Midtstopperne.. tja ... Kristian Ørn i form er god, ingen tvil om det, men den andre ørnen er ikke like hvass. Er litt spent på hvordan den nye islendingen (Bjørnsson) blir, så ikke han når de spilte mot Odd, men hørte at han gjorde en god jobb i den kampen :)

 

Millers og Winters er gode spillere i form, men det irriterer meg hvordan de tilsynelatende greier å krangle seg fram til plasser på laget via media. Alt sett under ett fungerer kanskje Brann bedre uten de

Endret av ibrotha
Lenke til kommentar

Jaja, som vanlig slukker Brannen utpå høsten en gang. Ta med mere tennveske neste år. :p

 

Forresten, "Brann - Bergens Stolthet"! -Hvor mange bergensere er det egentlig på brann? Er det noen i det hele tatt? Hvorfor er Brann Bergens stolthet? Grieg? Det kan jeg skjønne. De syv søstre - såklart. Men et lag med leiesoldater uten en eneste (?) dyktig bergenser, kan det være byens stolthet? :hmm:

Lenke til kommentar
Jaja, som vanlig slukker Brannen utpå høsten en gang. Ta med mere tennveske neste år.  :p

 

Forresten, "Brann - Bergens Stolthet"! -Hvor mange bergensere er det egentlig på brann? Er det noen i det hele tatt? Hvorfor er Brann Bergens stolthet? Grieg? Det kan jeg skjønne. De syv søstre - såklart. Men et lag med leiesoldater uten en eneste (?) dyktig bergenser, kan det være byens stolthet?  :hmm:

7154531[/snapback]

Nå fikk du meg til å tenke, vi bruker jo ingen unge spillere men gamle spillere. Jeg synes vi brude trekke fram unge talenter sånn som Lyn gjør....

Lenke til kommentar
Jaja, som vanlig slukker Brannen utpå høsten en gang. Ta med mere tennveske neste år.  :p

 

Forresten, "Brann - Bergens Stolthet"! -Hvor mange bergensere er det egentlig på brann? Er det noen i det hele tatt? Hvorfor er Brann Bergens stolthet? Grieg? Det kan jeg skjønne. De syv søstre - såklart. Men et lag med leiesoldater uten en eneste (?) dyktig bergenser, kan det være byens stolthet?  :hmm:

7154531[/snapback]

 

Du er ikke bergenser tipper jeg.....

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...