Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ProphetSe7en skrev (11 timer siden):

De har jo drept all engasjement rundt klubben. Jeg har de siste 30 årene sett det meste av kamper, nå bryr jeg meg knapt.

Trist de har kjørt klubben så langt ned, og hvordan de skal klare å få engasjementet tilbake aner jeg ikke...

Det klarer de sikkert ikke. Kulturen rundt Brann har endret seg, og kultur er ikke noe som kan endres over natten.

Den fandenivoldskheten og lidenskapen som eksisterte rundt Brann for 2 tiår siden vil vi kanskje aldri se igjen. 

Lenke til kommentar
Mister Sweep skrev (3 timer siden):

Har ikke helt troen på at det blir så mye bedre bare vi får ny trener. Det er for mye grums i klubben til at det lar seg fikse bare med å erstatte Kåre. 

Slenger inn et tips på at det går 2-3 uker nå før Horneland blir annonsert som ny trener. 

Tipper jeg også. Horneland er en god trener, men vil han klare å snu dette i større grad enn Kåre ville? Jeg tror de trenger nytt blod og nye tanker. Om Horneland hadde tanker rundt endring som kunne hjulpet tidligere, har han ikke luftet dem allerede? Jeg antar de begynte å bli lett desperate i Kniksens plass 1. 

Lenke til kommentar
GatlingGun skrev (7 timer siden):

Jeg ville ha gitt Horneland jobben ut sesongen på å redde plassen, deretter vurdere hans stilling i forhold til fast ansettelse. Det hadde vært det ryddigste. 

Det er kanskje ryddig, i den grad man finner ryddighet i Brann.

Men er det dette som skal til for å unngå nedrykk?

Lenke til kommentar

Uten å være noen fotballekspert så er vel Horneland en trener som utvilsomt holder nivået i eliteserien, og på den måten et bra valg. Og jeg vil tro han har bedre sjanse til å berge plassen i år enn de fleste andre. Han har vel en fordel av å kjenne laget.

Endret av Svein M
Lenke til kommentar

Tror ikke Horneland er den verste midlertidige treneren vi kan få. Stort dårligere enn Kåre kan han vel knapt gjøre det så det er ikke krise om han leder laget resten av sesongen.

Slett ikke sikker på om han er riktig mann på sikt dog.

Jeg liker Kåres fotballfilosofi og system men han har ikke overbevist meg om at han er kapabel til å innføre disse i en ny klubb med nye og unge spillere. Derfor var han ikke noen favoritt hos meg før han ble ansatt og jeg er heller ikke lei meg for at han nå er borte.

Nå bør vi unngå fristelsen til å ansette noen utelukkende for å redde plassen. Det vi trenger er en trener som har vist at han kan bygge kultur for morsom fotball fra grunnen av. Kjetil Knutsen er i så måte perfekt men ingenting tilsier at han skal ønske å komme til Brann nå. Derfor mener jeg vi bør gå for hans arvtager i Åsane, Morten Røssland.

Steffen Landro kunne jo vært en morsom outsider. Tror han har lynnet til å være Branntrener men ikke like sikker på om han har evnene. Hadde nok uansett blitt underholdende. Håper ikke det blir en eller annen obskur danske.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...