Gå til innhold

Hybelboeren tester bæreposer


lceman™

Anbefalte innlegg

Etter halvannen måned ute fra mitt lune hjem, har det så vidt hopet seg opp et par tomflasker/bokser av ymse slag. Da det i dag oppsto et lite ras i det jeg åpnet skapet for å finne fram en kjele, ble det plutselig klart for meg at det var på høy tid å pante alt tomgodset.

 

Før jeg visste ordet av det, var det plastikkposer fulle av tomflasker utover hele gulvet, og det var da det falt meg inn:

 

Jeg vet erfaringsmessig at en standard Kiwi-pose rommer 9 halvannenliters flasker, men hva med alle de andre posene jeg har? Hvorfor ikke kjøre en lettere seriøs test på dette i kveld, det er jo ikke som om jeg har noe bedre å gjøre?

 

Jeg gir dere "Den store bæreposetesten™":

 

Jeg begynte med å finne ut hva slags poser jeg egentlig hadde liggende, og hvilke av dem som egentlig egnet seg til tomflasker.

Det endte med representanter for følgende butikker:

 

Kiwi

Meny

Ting & Tang

Outland

Coop Mega

Gottebiten (Charlottenberg)

XL-Mat (Charlottenberg)

Dressmann

 

Bilde032Small.jpg

 

Først ut er testens store taper, nemlig posen fra Coop Mega som kun klarte ynkelige 7 flasker. Dette er for dårlig Coop, dere kan forvente en klagemail. Men jeg vil også komme med en liten positiv anmerkning i forhold til glimrende kvalitet på posen, litt tykk og det føles som om du kan rive og slite litt i den.

2/6

 

Bilde024Small.jpg

 

Nestemann ut er posen fra Ting & Tang. Skal innrømme at jeg ikke hadde noe særlig forventninger til denne, men den overrasket meg med plass til 8 flasker. Kvaliteten på posen er tilsynelatende dårlig, tynn og tørr plast.

2/6

 

Bilde031Small.jpg

 

Så kommer posen fra Gottebiten i Charlottenberg. Den tok lett 8 flasker, kvaliteten på plasten er dog middelmådig, og jeg er ikke helt fan av logoen.

3/6

 

Bilde027Small.jpg

 

Litt høyere på treet har vi posen fra Outland. Kvaliteten er glimrende, logoen er flott, og du FÅR posen gratis når du handler der. Det var dog bare plass til 7 flasker, noe som jo trekker ned.

4/6

 

Bilde029Small.jpg

 

Et annet av testens noe heller spesielle valg, er posen fra Dressmann. Jeg vet at Dressmann har forskjellig størrelser på posene sine, alt etter hvor mye du kjøper, men her er det da snakk om en pose av gjennomsnittlig størrelse. Den rommet, akkurat som Outland, kun 7 flasker, litt tarvelig kvalitet, og litt for dyster design.

3,5/6

Bilde028Small.jpg

 

Så kommer den tidligere omtalte Kiwiposen, en klassiker for alle oss opprinnelige brøtninger (jepp, det er bare Kiwi på Brøttum). Posen rommer hele 9 flasker, litt tynn plast, men som man alle vet; "en krone her, en krone der".

4,5/6

 

Bilde025Small.jpg

 

Det er nå vi begynner å rote oss opp i toppsjiktet her, og da kommer den andre svenskeposen i testen, nemlig posen fra XL-Mat Charlottenberg. Posen rommer hele 12 (TOLV) flasker folkens, og det er så absolutt en rekord i denne testen. Den er bare bittelitt bredere enn en gjennomsnittlig pose. Det som trekker denne ned fra toppscore, er litt tarvelig plast, og et skrekkelig design som det lyser harrytur av lang vei.

5/6

 

Bilde030Small.jpg

 

Vinneren av testen blir posen fra Meny. Den er estetisk ålreit, kvaliteten er på topp og den rommer overraskende nok hele 9 flasker, til tross for at den ser mindre ut enn posen fra Kiwi.

6/6

 

Bilde023Small.jpg

 

 

Til daglig bruk foretrekker jeg Kiwi, da det gjerne er litt billigere der enn på Meny, men om flasker skal pantes, blir det fra nå av Meny på meg :thumbup:

 

Det kan vel også nevnes at dagens samtale med pantemaskina ga et utbytte på 97.50,- :)

 

(jepp, alle bildene er tatt med mobil, det stod mellom den eller webcamet. valget falt på mobilen på grunnlag av fleksibilitet)

 

EDIT: Poser som skal testes i neste runde:

Rimi

Bunnpris (dog, Lord^ har allerede testen dem)

Ica

Lidl

Europris

Rema 1000

Smartclub

Joker

Endret av Iceman™
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
jeg stiller meg kritisk til at coop-posen fikk så dårlig karakter, selv om beskrivelsen av denne kontra dressmann/outland tilsier at den skal få bedre karakter enn disse to (samme antall flasker, men bedre kvalitet hos coop-posen)

7009879[/snapback]

Problemet ligger i at jeg forventet mye mer av Coop, men jeg kan se at det er noe som skurrer ja.

 

Men du må huske på at på Kiwi må du betale for posen, menst på Meny er de helt gratis.

7009917[/snapback]

 

Mener da tydelig å huske at detta kvinnfolket i kassa på Meny lykkelig slo inn "pose" på kassa :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...