Gå til innhold

Tråden om katter!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Våre katter liker helst også å drikke fra andre kilder enn vannskålen, hvis det er tilgjengelig. De har likevel ikke noe i mot å drikke fra vannskålen hvis det er det eneset vannet i nærheten.

 

Du kan kanskje prøve å bytte vannskål oftere (så den ikke blir så skitten) og kanskje sette den et sted der vannet ikke blir varmt, men egentlig så tror jeg ikke det har noe å si.

Lenke til kommentar

Katter liker vann i bevegelse, så for å få pus til å drikke litt mer så kan du skaffe deg en kattefontene. fontenen sirkulerer vannet også, så det holder seg ferskt lenger.

 

Husk også at pus liker romtemperert vann, ikke kaldt eller varmt.

 

Har en fontene og Missti (elste pusen) elsket den, men Oliver brukte den kun som ei leike. Sto å "kostet" vekk alt vannet fra fontenen på gulvet.

 

 

Prøvde å få han til å slutte men så fort jeg snudde ryggen til så sto han der å tullet med vannet.

 

 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Når jeg var mindre og bodde hos foreldrene mine, hadde vi en, to eller tre katter samtidig. Ensomme katter er mer kontaktsøkende til mennesker, og oppleves som mer kosete, men jeg synes ikke det er riktig å ha kun en katt. Det blir fort kjedelig for katten, og jeg tror de føler seg veldig ensomme om menneskene dens er borte på skole/jobb hver dag. Føler også at de trenger en artsfrende som de kan omgås daglig også.

 

Jeg ville derfor hatt minst to katter samtidig om jeg skulle hatt katt i dag.

Lenke til kommentar

Vi flytta inn i et nytt hus i sommer, og tok sjølsagt med katta, Pusen. Det virka som om han trivdest, bortsett fra at han var sprø etter å få komme ut. Så vi begynte å ha han ute etter halvannen uke, noe som gikk bra. Helt til han en dag plutselig ikke kom hjem igjen.

Vi hengte opp plakater, lette, satte annonse i avisa, og fulgte med på om noen lignende katter hadde blitt funnet. En av de funnede kattene hadde vært lenge hos hun som fant han, og hun kunne ikke beholde han sjøl, så vi tok han med hjem. En ganske ung hannkatt som broren min ga navnet Pusur. Han er ikke kastrert ennå, fordi han fortsatt er for liten. Han er så søt, leker med sitt eget speilbilde og sover på håret mitt om natta. ^^,

Forrige helg mens jeg var på kjøkkenet stod plutselig Pusen bak meg og mjaua! Jeg ble så overraska, gråt og greier. Hadde ikke trodd han skulle komme hjem igjen etter flere måneder. :D Beste som har skjedd.

Så nå har vi to katter, Pusen og Pusur, men de kommer ikke så godt overens. De hopper ofte på hverandre når de ser hverandre. Pusur virker redd og nervøs, mens Pusen er den som angriper.

 

Så, er det noen som har tips om åssen vi kan få dem til å bli bedre venner?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...