Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Viktig med dobbeldekning i alle posisjoner Johannes! Hakimi ble jo lånt ut til BvB. 

RM trenger egentlig ikkke en ny VV, håper Asensio kan ta den rollen. Det som trengs er en ny spiss! Har et håp på Mbappe eller Icardi. 

Men det ser ut som Eden Hazard er på vei inn dørene på Bernabeu. 

Endret av Battery12
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Virker som alle pengene skal spyttes inn i stadion og at de ikke kan bruke penger på spillere. Sånn har det igrunn virket siden James Rodrigez kom i 2014.

 

Ender vel med at treneren får sparken nå, og han har ikke akkurat hatt den letteste jobben. Syns ikke han kan klandres for hvor dårlig det har gått denne sesongen. Ikke ene og alene hvertfall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er latterlig hvordan Real Madrid har opptrådt i overgangsvinduene. Her har verdensklassespillere blitt solgt unna i hytt og pine, sist med Ronaldo, mens erstatterne har uteblitt. Ja, det har kommet inn ymse yngre spillere, men det nytter ikke satse på lykken og håpe de slår igjennom.. Det er viktig med erfarne spillere. 

 

Real Madrid har vunnet tre champions league titler de siste tre årene, men vi kan ikke glemme de mange periodene der laget har fullstendig kollapset, og har blitt reddet av enkeltprestasjoner. Når Ronaldo ble solgt, den desidert beste målscoreren, og Modric, Marcelo, Ramos begynner å dra på årene, er det helt klart at forsterkninger måtte begynt å tikke inn allerede forrige sommer. Tvert imot sendes spillere vekk på utlån og forsterkninger uteblir. Benzema og Bale eier ikke scoringssans, og å satse på disse to er selvdestruksjon, som vi ser nå. Benzema kan ha en god kamp, men spiller dårlig de neste 5 eller 10 kampene. Bale blir skadet før eller siden i løpet av en sesong uansett, og har til tider hodet sitt helt andre steder. Det er likevel ingen unnskyldning for å spille så dårlig. Det er fortsatt mange gode spillere i laget. 

 

Det er helt klart at Florentino Perez bare har tankene sine på stadion, og er veldig mye skyld i situasjonen laget befinner seg i. Jeg klarer ikke se hvordan en ny trener skal snu dette. Hvis skadene begynner å tikke inn nå, som er typisk for Real Madrid, så er det vel bare å si hadet til Champions League neste sesong.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...