Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Bortskjemt? Fordi man ønsker å ha spillere klare til oppkjøringen til neste sesong? Det er en fordel å ha spillere klare til oppkjøringen og ikke ha han klar dagen før 1.serierunde.

Dere har brukt i underkant en halv milliard pund NETTO ila 3-4 år, Manchester United har feks brukt ca £11m netto siden 07. Man Utd er utvilsomt verdens største merkevare, tjener (dersom man tar i betrakning det svake pundet og skattefordeler i spania) mest av alle klubber og lider av en amerikansk cunt som stjeler pengene våre. Vi, som er en større klubb, hadde dødd av glede om vi fikk en spiller som Van der vaart eller Sanchez, spillere som enten har eller ville råttnet bort i den maktsyke klubben fra spania. Dere sparkere mangere som vinner ligaen fordi klubben ikke spiller pent nok, behandler spillere som dritt, har et gjennomtrekk av spillermateriale som er forkastelig og i det store og hele har en råtten historie. Kun drittunger er RM supportere. Min bror som har vært diehard RM supporter i 18år minimum har gitt opp klubben og er flau over hvordan de oppgfører seg.

 

Bortskjemt er et undestatement. Jeg og de fleste jeg kjenner har 0 respekt for hverken RM som klubb eller deres supportere, hvorav majoriteten er mellom 13-17.

 

Barca (jf Fabregas sagaen) og RM er to kjøpeklubber uten sjel eller ære.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv med den utblåsningen der, som forøvrig er helt idiotisk, svarer du ikke på hva jeg spør deg om. Hvorfor er det bortskjemt å ville ha spillere klare til oppkjøringen av sesongen? Uansett hvilkne spillere man måtte ønske før en ny sesong, om det er Messi eller Huseklepp.

 

Virker som du er enormt bitter over noe. Jeg kan gå med på at det å sparke så mange managerne som vi har gjort den siste tiden er dårlig, men når man faktisk sparker trenere fordi laget ikke spiller fin nok fotball. Etter min mening er det en veldig god grunn, det viser at trofer ikke betyr alt, men historien og sjelen til klubben. Fansen var delt når mourinho kom, enkelte(deriblant meg) er redd for at det blir kjedelig fotball denne sesongen, og da er ikke alle trofene hvert det.

 

Forresten er vel majoriteten av de i alderen 13-17 United fans, dere har så og si hele 90årgengene etter sukksesen på 90 og 2000- tallet. Og flesteparten er folk som holder med dem fordi de er "best". Ikke pga historien eller spillet. Men fordi de har vunnet mest de siste årene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Om 5 år er ingen av oss RM suppurtere? Herregud, dette er tragisk. Presis oppsummering. :nei:

Beste er vel at du fortsatt ikke har svart på hva som er bortskjemt med å ønske spillere klare til oppkjøringen, men heller sier at vi er medgangsuppotere. +1 har du vel gitt deg selv også tipper jeg...

Lenke til kommentar

Bortskjemt som i å ønske seg seg spillere og klage sin nød over at Barca hamstrer når dere selv har kjøpt halve verden sommeren før. Så, du har nok misforstått hva jeg skrev fundamentalt.

 

Pluss-systemet er håpløst, men til din informasjon kan man ikke gi seg selv "pluss".

 

Sannheten svir.

Lenke til kommentar

Stortalentet Cristian Cedrés klar!

 

For meg et ukjent navn, men regner med han er en av de bedre i sin alder - Det er mer enn godt nok.

 

Forøvrig;

 

"Cristian Cedrés fortalte selv (...) at han hadde snakket med Valencias David Silva før han sa ja til Real Madrid."

 

Det er lett å se at David Silva vil til hovedstaden, hvorfor i alle dager hentet vi ikke han? Di Maria er et risikokjøp, skal jeg være helt ærlig har jeg liten tiltro til han. Fremstår som en overhypa spiller til de grader. David Silva har bevist sine ekstreme kvaliteter i La Liga, noe varierende. Men når vi allerede har få Spanjoler på laget og sliter med å få fulgt opp diverse regelverk herunder, da bør Silva ærlig talt være et soleklart førstevalg.

 

Skuffet, svært skuffet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Står i artikkelen at han er rundt 14-15 år så er nok en stund til vi ser han på a-laget. Men greit å hente noen unge talenter. Helt enig i Di Maria, ville mye heller ha David Silva. Hvordan er det med egenproduserte spillere til neste sesong? Man må vel ha 4 som er utviklet i klubben og 8 i nasjonen (hvis vi går ut i fra FM). Vi har Casillas, Adan, Arbeloa, Granero, Guti, og Raul som er egenproduserte. Og om Raul går så har vi et problem, Guti går også mest sannsynelig. Ellers har vi Alonso, Albiol og Ramos som er oppfostret i landet. Totalt kan vi være på 4-7 hvis Guti og Raul ikke teller neste sesong.

 

Legg til Canales så har vi 4-8. Det er så vidt.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nåja, det blir sagt at Real Madrid og Mou ønsker å beholde Gago, Gago har vel enda ikke uttalt seg om dette? Gago vil mest sannsynlig kreve førstelagsspill neste sesong, forståelig nok. Det kan vi på langtnær garantere med mindre Lass drar, og ihvertfall ikke hvis Khedira kommer.

 

Har ingen tro på at Khedira-ryktene er reelle. Selv om dette er et typisk Mourinho-kjøp, defensiv nedbrytende midtbanespiller (Lik Thiago Motta og Muntari i Inter).

 

Håper Lass selges. Av den enkle grunn at han ser på seg selv som viktigere enn klubben, begynte å sutre med en gang han ble satt på benken. Når han atpåtil ikke ser hvorfor han ble satt på benken sier det litt. Dog, får han bukt med dette "problemet" er han velkommen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...