Gå til innhold

Opera Mini funker ikke - Nokia 6131


Tunky

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg får ikke Opera Mini til å funke på min Nokia 6131. Dette er feilmeldingen jeg får: "Tilkobling mislyktes. Dette kan skyldes et problem mednettverksoppsettet ditt. Vennligst gå til Verktøy > Hjelp > Introduksjon og utfør tilkoblingstesten. (error: 3.-1.10:80/)"

 

Når jeg gjør dette kommer denne meldingen opp: "Du har ikke en fungere nettverksforbindelse. Vennligst gåtil http://help.opera.com/mini/ med en PC-nettleser for instruksjoner. (error: 3.-1.10:80/).

 

Jeg har de rette innstillingene fra Telenor. Og jeg kommer inn på internett med Nokia-nettleseren (Internett > Gå til Adresse funker).

 

Jeg har prøvd både å legge inn de to filene via PC'en man skal laste ned og jeg har prøvd å laste ned via wap (http://mini.opera.com/).

 

 

Hva er feil? Opera Mini er MYE bedre å bruke enn den vanlige Nokia-tingen syns jeg. Noe hjelp å få?

 

-Knut :w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Innstillingene for 6131 skulle ikke være veldig forskjellig fra 6021.

 

Du sier du har de innstillingene du trenger. Dette er nødvendigvis ikke tilfelle fordi om Nokia-"nettleseren" fungerer. Det du trenger er et tilgangspunkt som må aktiveres som standard for alle programmer.

 

Meny > Innstillinger > Konfig. innst. > Personlige/egendefinerte. Valg og Legg til/Opprett ny og bla ned til Tilgangspunkt. Som Telenor-kunde vil standardverdiene i tilgangspunktet fungere, så alt du trenger å gjøre er å aktivere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...