Gå til innhold

Ferie i london :D


Plecto

Anbefalte innlegg

Hei. Skal et par dager på ferie i london til høstferien. Kunne noen linket litt og fåreslått steder vi kan besøke? Kinoer/musikals/teater, samt restauranter (skal ut å spise en dag i alle fall :p) og attraksjoner. Vi har planlagt å se de klassiske, big ben, tower of london, tower bridge, madam tussaud (vet ikke hvordan det skrives) og noen til, men vet noen om det er en turist buss som tar en tur i london for å se på alle disse atraksjonene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil absolutt anbefale deg å få med en musikal eller to.

Den flotteste musikalen jeg har sett noen gang er The Phantom of the Opera.

Etter min mening muligens enda flottere enn Le Miserables. Ivertfall mere spektakulert. Dog LeMiss har nyydelig musikk. Hvis du kan, gå på begge.

Mange går ikke på musikaler i London i det hele tatt fordi høy billettpris skremmer dem. Det mange ikke vet er at det er mulig å få tak i billetter til halv pris samme dag som forestillingen går. Restplass billetter... Husker ikke akkurat hvor dette stedet er, men hvis du forhører deg rundt finner du det. Husk å møt opp en stund før åpningstid da det ofte er mange andre som har samme planer.

Hvis man har sansen for Disney, er Løvenes Konge musikalen også veldig flott. En gjennomgående god produskjon, som også har høstet god kritikk.

 

Er du glad i musikk/film så er det verdt å sjekke ut HMV og Virgin Megastore i Oxford street også. Utrolig stort utvalg, greie nok priser. Dog er det ikke noe å spare på vanlige filmer fremfor å kjøpe de over nett i norge. Bokser derimot har ofte en god pris. Slipper å betale moms og greier. Selv har jeg kjøpt mangfoldige gromme dvdutgivelser i London uten å blakke meg helt. Kan nevne at Alien hodet har en pris på rundt 1000-1200nok!

Mange gode restauranter i byen også, les hva de forskjellige guidene anbefaler.

 

Ha en kul ferie i en av Europas feteste byer :)

Lenke til kommentar

Gå til Leiceste Square samme dag som forestillingen går, og du finner billige billetter! På Leicester Square er det tjukt av box offices og folk som står med ti telefoner og tar inn bud på de siste plassene. Så "STOMP - Pulse" nå i sommer, har sett Mamma Mia før, har også sett Les Miserables.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...