Gå til innhold

Badesteder i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det finnes vel ikke så mange den plassen du vil da:P men kyvannet, lian, haukvannet, hestsjøen, jonsvatnet(er vel ikke lov der da:P).... Men det beste er sjøen...dra til ringvebukta eller noe! der er det damer og veldig fint ;)

6741020[/snapback]

Har du noen litt mer "generelle" stedsbeskrivelser. Jeg er ikke så kjent at det gjør noe.. =/

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+piuwsgfdk

Dra til lade, f.eks lade gård (der reitan bor). Gå deretter ned mot havet, evt. spør noen om veien til korsvika. Der er det fint, men liker man ikke plassen kan man bare vandre ladestien langs kysten. Er vel 5-6 "strender" bortover der, ringebukta inkludert. Personlig har jeg frekventert den siste plassen, rotvollfjæra, ganske mye. Der er det brygge man kan stupe fra osv. Det er dog 6 km ellerno fra korsvika til rotvoll langs stien.

 

Jonsvannet er drikkevannet vårt, så det er vel egentlig ikke lov å bade der. Det er en jævlig fin betongbro å hoppe fra der tho :!:

 

Lian er på byåsen. Trikken går dit fra midtbyen, og lian er siste stopp. Er en restaurant på toppen med en lang gressbakke ned mot vannet. Det har brukt å være en flytebrygge med stupeanretning utpå vannet, men har ikke vært der i år så vet ikke om det er det nå. Har tidligere vært en super plass, men imho er det for mye familier der, pluss at det begynner å gro igjen ganske mye.

 

Kyvannet er på byåsen det òg, lurer på om ikke trikken passerer ganske nært der også. Stupebrett der, og mye ungdom. Et helt ok vann å bade i!

 

Hestsjøen aner jeg ikke hvor er :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...