Gå til innhold

Hvilken film? Tegnet!


Lidskjalv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ClarkGable skrev (21 timer siden):

Filmen i oppgaven er kanskje Bad Lieutenant? Litt flaks, litt dyktig. jeg tenkte på Keitel i Kodenavn Nina/ Pulp Fiction. Der har han to ganske like roller. Så kom Bad Lieutenant opp. Jeg har kun sett den nye med Cage.

 Nå er jeg ikke mulighet for å lage ny oppgave før etter 23.00 +, så oppgaven er åpen frem til da. Ellers kommer ny fra meg rundt 00.00.

Hvis det er rett da..

 Sorry vært bortreist, Bad Lieutenant var riktig.

 

 

Endret av Laughing Man
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Blir borte i et par timer i kveld, så slenger ut et par hint om karakteren/filmen vi skal frem til:

Vi snakker nok definitivt ikke om ei "klassiker" her, men likevel en der har jo med årene blitt dytta inn i alt fra: So bad it's good, kult-film, "tidenes verste film", undervurdert b-film perle og ja, sikkert ei dusin andre og meget ulike omtaler, fra de positive til rett over i de tidvis veldig negative.

En ting derimot filmen ikke kan si at den mangler noe av, er jo talenter. For her snakker vi et imponerende og meget fargerikt galleri av kjente og kjære navn, der flere var knapt et år unna å bli selv store filmstjerner, mens andre måtte vente litt lenger, og ville slå seg opp sterkt i tv-serie mediet.

Sjangeren er crazy-komedie, og åpenbart ment som ei parodi av de mange klassiske skrekkfilm figurene fra Universal Studios fra 30, 40 og tidlig 50-tallet, og regissøren har ikke lagt skjul på at Mel Brooks var en stor innflytelse, som jo ikke var så rart, ettersom han selv bidro i mang ei Brooks klassiker.

Lenke til kommentar

Plan 9 from outer space?  Har ikke inngående kjennskap.  Men jeg har vært litt borti The Beast of Yucca Flats hvertfall, fra noe litt smårare YouTube kommentar videoer. Og så leste jeg noe ganske Morsomt om han ene skuespilleren I Plan from Outer Space, Tror jeg.  At det var en som prøvde å etterligne stemmen/aksenten til Bela Lugosi, men at aksenten var så dårlig. Så det var I alle fall en morsom “review” av filmen. 

Hvis det er snakk om denne filmen da.

 

Endret av ClarkGable
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...