Jump to content
Sign in to follow this  
smurfine

Nokia 6280 - trenger svar fort ang. Pakkedata

Recommended Posts

Har skaffet meg en Nokia 6280 som jeg har hatt i noen dager nå, men har enda ikke sett snurten av 3g dekning enda jeg VET at det skal være full dekning i området rundt her. De på Nokia sa at det skulle komme opp i displayet automatisk når jeg hadde 3g dekning, men her kommer det opp verken en E for edge eller en G for 3g dekning. Gikk inn på Innstillinger > Tilkobling > Pakkedata. Der er det et valg som heter Pakkedatatilkobling. Den sto på "Ved behov" hos meg. Men hvis jeg setter den på "Alltid tilkoblet" kom det opp en E for edge i displayet mitt med en gang. Er det meningen at den skal stå på "Alltid tilkoblet"? Er det derfor jeg ikke har fått opp hva slags nett jeg har tilgang til i displayet? Men hvis den står på "Alltid tilkoblet", betyr det at den kobler seg til nettet og begynner å trekke meg for penger med en gang? Eller betyr det bare at den viser hvilke nett som er innen rekkevidde?

 

Håper noen kan svare meg :)

Edited by smurfine

Share this post


Link to post

Har du et simkort med 3g-støtte?

På netcom må man bytte ihvertfall.

 

Men hvis den står på "Alltid tilkoblet", betyr det at den kobler seg til nettet og begynner å trekke meg for penger med en gang? Eller betyr det bare at den viser hvilke nett som er innen rekkevidde?

 

Du blir ikke belastet før du har datatrafikk til mobilen.

Edited by rulleguru

Share this post


Link to post

Ifølge Tele 2 skal det ikke være nødvendig å bytte. Men sålenge jeg kan switche over til den funksjonen "Alltid tilkoblet" så ser jeg iallefall om det er 3G dekning. Problemet er at jeg ikke har visst om det har vært dekning eller ikke fordi det ikke har stått i displayet så jeg har ikke fått testa noen 3g funksjoner.

Edited by smurfine

Share this post


Link to post

Til venstre for dekningsstrekene er det ikke plass til noen ting. Den er allerede helt ut i kanten. Men når jeg satte på "Alltid tilkoblet" ista kom E-symbolet (edge) opp til høyre for batterinivået. Så spørsmålet mitt er ganske enkelt: Kan jeg sette på "Alltid tilkoblet" uten at det koster meg noe sålenge jeg ikke bruker nettet? For ser ut som symbolene for hvilket nett jeg har tilgang til kommer opp da.

Edited by smurfine

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...