Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Koble til mobil og bluetooth til internett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har koblet til en usb bluetooth og en k750i,og det står at jeg er koblet til på 115.2kbps men internett fungerer ikke.Og i følge msn så er jeg ikke koblet til,til tross for at den faktisk ringer opp og kobler til. hmm..noen som kan lede meg på rett spor her?

6733171[/snapback]

 

Er du sikker på at du har satt riktig APN navn? APN navnet må være internet. Du velger APN navn ved å lage en ny profil inne på Datakontoer. Du må da passe på å sette riktig Ekstern ID i nummeret du bruker til å ringe opp med. Nummeret du må ringe opp med er: *99***X# der X er nummeret på datakontoen med APN navn internet. Håper dette hjelper.

Lenke til kommentar
Med datakontoer så regner jeg med at det vil si Tilkoblinger? Når det gjelder APN navn så finner jeg ikke dette når jeg lager ny tilkobling.

6741118[/snapback]

 

APN navnet på du fylle ut på mobilen. Er ikke sikker på hvor det er på din telefon men på min W810i er det inne på Innstillinger > Kommunikasjon > Datakommunikasj. > Datakontoer. Her må du lage en ny konto med APN navn internet. De andre instillingene der trenger du ikke å tenke på. Når du har gjort det går du inn på Mer og Kontoinformasjon, og finner ut hvilken Ekstern ID den har. Denne bruker du i oppkoblingsnummeret som jeg forklarte tidligere.

Endret av TheBoz
Lenke til kommentar
Tusen takk for hjelpen. :) Fikk det til å fungere nå. Men la merke til at kronene rulla godt,da det forsvant nærmere 15 av de bare ved å laste sol.no.. Hjelper kanskje å skru av bildefremvisning.

6742065[/snapback]

 

Jepp, det er desverre litt dyrt å bruke, så er bare en nød løsning når ikke annen nett-tilkobling er tilgjengelig. Med Telenor har du forresten en makspris på 50 pr. dag noe som er veldi kjekt. De har også mulighet for fastpris for 549,- pr. mnd men det er jo kun om du bruker det veldi mye.

Endret av TheBoz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...