Gå til innhold

NFS Underground 2 - Kommmer ikke videre i spillet


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har et problem med at jeg ikke kommer meg videre i spillet... Etter å ha kjørt og vunnet alle løp untatt "drag" (der går motoren i et brak etter noen få meter). Har kjørt rundt og samlet penger langs gatene og også konkurert med de andre bilene som kjører i gatene, men etterhvert blir det ingen flere biler å kjøre mot og ingen flere penger å hente. Har oppgradert bilen en smule men med begrenset pengebeholdning rekker det ikke langt....

 

Kan noen være så vennlig å fortelle meg hvordan jeg kommer videre i spillet? :hmm:

Endret av Dalon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du får jo for eksempel i opgave å fullføre så og så mange Circuit, Drag osv. Og hvis du ikke fullført et eneste drag, så er det ganske tydelig hva som er problemmet. I drag må du skifte girene manuelt, hele poenget er å bli flink til å gire, husker ikke hvilke knapper det er, X og Z? Du finner det ut.

6731585[/snapback]

 

Ja, problemet er ganske klart, han har ikke girt på dragracet, og da kommer han ikke lang vei. Du finner nok ut hvordan man girer i instillinger. :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det hjalp så absolutt å gire litt på "dragracingen". Jeg fullførte slik at jeg nå kunne komme over broen til neste "brett", men etter å ha fullført absolutt alt også der kommer jeg igjen ikke videre.

 

Nå lurer jeg på om det er noen glupinger som kan hjelpe meg videre enda en gang..... :hmm:

Lenke til kommentar

Takk for svar enda en gang "Bertelsen", men jeg har nesten ikke penger igjen å kjøpe deler for. Og bilen min er rimelig bra rigget selv om det ikke er en av de "nyeste" modellene. Må man rigge en av de råeste modellene for å komme videre?

 

I verste fall får jeg prøve å begynne helt på nytt, selv om det ikke frister.

 

Virker også litt "urettferdig" at man ikke får noe penger igjen når man bytter inn en bil man har brukt haugevis av penger på å oppgradere. Men verden er urettferdig..... :)

Endret av Dalon
Lenke til kommentar
Nå er det lenge siden jeg har spilt Underground 2, men jeg mener å huske at du burde forsøke et race på gata mot andre biler (jeg husker ikke hva det heter). En jeg kjenner slet ihvertfall med at han satt fast, og han kom da videre.

6877689[/snapback]

 

 

Takk for forslaget, men jeg har kjørt så mange race på gatene mot andre biler at jeg tror ikke det finnes flere biler å kappkjøre med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...