Gå til innhold

Utrolig Warrior video


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sett denne filmen, og ja det kan kansje virke flaks, men han her har peiling, for det første så critter han sjeldent så her går det så og si bare på hvit dmg, noe som indikere at det er lite flaks i bilde. Han bruker så og si ingen buffs, bortsett fra de han har som warrior selv? noe som også indikere at han kan sine saker når han tar alle klassene 1on1.

 

Ble litt overrasket når han tok en druid og pala, de er jo nesten som evighets maskiner.

Var også kult å se han var immun mot alle de tingene, tror magen han sloss mot i filmen ristet sikkelig på hode når han la merke til det :p

Lenke til kommentar
Så lenge man har meget bra gear, eier man de fleste. Har man skikkelig drittgear, eier man ikke de som har meget bra gear. Såklart går det mye på skills (har ikke sett filmen btw), men det er en viss balanse mellom gears.

6728320[/snapback]

 

 

Sant, men de han sloss mot så ut til å være bra gearet de også.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

ja fyren criter sykt lite, mye mindre enn det en såpass bra gearet warrior vanligvis gjør. han har sikkert duelert de fleste mange ganger for å plukke ut de med minst criter for å bevise at warrior ikke bare e criter og flaks.

lo så jævlig når han leker med den magen, har aldri sett noe lignende. fyren fikk jo panikk og sheepet igjen etter Deminishing returns gjorde han immmune.

lurer alvorlig på om blizzard kommer til å nerfe offhanden hans. immune to seduce sånn virker litt imba. men man må faktisk ofre en offhand, pluss at det nesten ikke lar seg gjøre for arms warriore. klart det går an men er stress. og med litt uflaks tar offhanden 2500 dmg fra deg, så det nesten ikke lønner seg mot mange classer. man må ha ganske epic gear for å ikke drepe seg på den.

men uansett stykt bra film, ubrukelig som pvp film siden man ikke ser barene hans, men fyren viste i allefall at han er et geni.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...