Gå til innhold

Mer Nazisme I Russland?


Anbefalte innlegg

Jeg har både sett dokumentarer og lest artikler om det vistnok økende Nazistiske miljøet i Russland, er det virkelig så ille som jeg har fått intrykk av? Eller er dette en sak som har blitt kraftig oppblåst? For meg virker det egentlig som Russland ikke i det fulle og hele er et demokratisk land i det hele tatt, men det kan jo hende at jeg misforstår endel her. Men jeg vil gjerne høre noen andre komme med sine meninger på dette temaet, fordi jeg grunnet min unge alder ikke er så utlært som mange andre på dette forumet ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
For meg virker det egentlig som Russland ikke i det fulle og hele er et demokratisk land i det hele tatt, men det kan jo hende at jeg misforstår endel her.
Det stemmer dessverre. Etter min mening er dette et langt større problem enn det tråden handler om. Putin har gjort Russland rimelig stabilt og gitt landet økonomisk fremgang. Det er derfor få som tør, eller ønsker, å utfordre ham på det demokratiske. Et annet problem, som er noe relatert, er korrupsjon. De har en del ting å ordne i landet der.
Men jeg vil gjerne høre noen andre komme med sine meninger på dette temaet, fordi jeg grunnet min unge alder ikke er så utlært som mange andre på dette forumet ;)

6721526[/snapback]

Husk at:
Den som mener seg ferdig utlært er ikke ferdig utlært, han er ferdig!
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...