Gå til innhold

playstation 3 i salg nå! ingen spøk!


kewell79

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-t9DveYkZ
Hei det er utgivelse av playstation 3 i scandinavia den 17/11. Den har vert på markedet i usa en stund nå. og er direkte importert fra uk england =)
Morna, Jens.
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ
Hehe, husker han tullingen som fikk solgt eska til Xbox360 for flere hundre dollar på eBay. Eller mere, han tullingen som KJØPTE den.

6721382[/snapback]

Hvorvidt han faktisk fikk penger er vel fortsatt uvisst - i de fleste tilfeller sto de jo oppe som "Xbox 360 box", og alt av specs på konsollen var listet for å gjøre det mindre klart at det fortsatt vare kun esken man bød på. Dersom man faktisk tok seg tid til å lese gjennom hele ville man jo sett at det kun var en tom eske, men ikke alle brydde seg om slikt - de ville ha en Xbox 360 der og da.
Lenke til kommentar

Ser at det er litt copy paste på gang

 

MASKINKRAFTEN: Her er PS3 på papiret en god del bedre enn Xbox 360. Kjernen er en 3,2 GHz Cell-prossessor, med syv uavhengige prossessorenheter på 3,2 GHz hver. Ifølge Nvidia, er grafikkortet i PS3 over dobbelt så kraftig som to GeForce 6800 Ultra-kort - de beste skjermkortene til PC som er på markedet i dag.
Endret av MongoMan
Lenke til kommentar

22/8/2006 14:43 Spørsmål fra Exess_no35(42)Antallet stjerner avgjøres av antall % positive karakterer

Hvis du tar en titt på norges største nettbutikk så har de forhåndsbestilling på maskinen. Ta også en god titt på lagerstatus, der står det "ingen tilgjengelige idag. xxx stk 17/11-06 UBEKREFTET" Og du påstår at du skal ha maskiner tilgjengelig noe som norges største nettbutikk ikke har klart? Dessuten er du registrert for 2 uker siden uten verken kjøp eller salg å vise til? Dette lukter det svindel av lang vei min gode mann.

 

22/8/2006 15:17 Svar fra novcon

Det ligger to auksjoner ute av denne auksjonen. På den andre er det lastet opp en ups sendings lapp fra vår levrandør som bekreftelse på at vi klarer og skaffe playstion. Hvis du trur dette er svindel så ikke by på denne auksjonen og la vær og rake ned på andre. Vi skaffer maskina dermed basta . Hvordan andre butikker får sine maskiner er helt opp til dem. Vi er spesialisert på import og vare handel og jeg synes det er bra naivt og tru at noe ikke klarer og får tak i noe som er så lett. Jeg synes du skal sette deg inn i vare handel import før du snakker så høyt og om hvordan dette virkelig fåregår.

 

Haha!

Lenke til kommentar

Her er et lite utdrag fra nettsiden deres:

Novcon Bodø er et ny etablert firma, Som tilbyr service automater til butikker, Skoler og Offentlige toaletter. Automater som er utplassert av Novcon tilbyr brukerne produkter som, Tamponger, Bind, kondomer, og hygiene artikler.

 

Hmm, Playstation3?, spesialister på import?

De er ikke engang registrert i Brønnøysund.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...