Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Nextgentel og VPN, Netopia 3351


Anbefalte innlegg

Skal sette opp VPN fra min maskin til en server et annet sted i landet, men når jeg prøver dette får eg beskjed om at portene ikke er åpnet i routeren.

Jeg vet at dette skal fungere, da eg nettopp gjorde dette fra en kompis sin maskin mot serveren. Men han har Telenor....

 

Noen som vet hvilke porter som må åpnes for å kjøre vpn fra en Netopia 3351 v8.2 ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

GRE (port 37) er sperret i standard filtersettet på denne ruteren. Du må gå inn på quick menus, filter set og endre i det innkommende filtersettet at port 37 (GRE) skal tillates. (sitt inn en ny filter entry, sett forward=yes, og protocol=GRE og la alt annet stå standard, så saver du det).

 

Om du ikke vet hvordan du gjør sånt, så annbefaler jeg du tar en telefon til NGT og ber dem sende steg-for-steg guiden på epost, så får du rimelig idiotsikre instruksjoner på hvordan du fikser det :)

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Jeg finner ikke noen guide på den siden du viser til, ellers skulle jeg gjerne verifisert at det var riktig. Har hatt netopia i lang tid selv, men har ikke en tilgjengelig akkurat nå, så kan bare gi instruksjoner utifra husken :)

 

Evt. om du poster screenshots av alt du ikke forstår, så skal jeg si hva du trenger å gjøre (men du må sikkert sende meg en PM ellers glemmer jeg sikkert denne tråden).

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...