Gå til innhold

Fluer tåler latterlig mye, historien om Anton.


Neppe

Anbefalte innlegg

Godkveld forumtroll.

 

Jeg skal fortelle historien om flua Antont som jeg har flyvende rundt her i stua.

 

Du får gjerne kalle meg makabert, men jeg har enda ikke slengt en hamser på en lyktestolpe så. Imotsettning til Dagfinn Enerli har jeg drept en flue, eller to.

 

Tilbake til saken denne Anton plager meg ekstremt mye når jeg sitter å driver med no. Eksempler på dette er

 

Når jeg er på do

Når jeg spiller

Når jeg ser film

Når jeg skal sove

Når jeg spiser forkost

Den var faktisk med meg i dusjen

 

Det er helt utrolig hvor Anton har plaget meg. Dette har var i en uke nå. De to første dagene lot jeg bare være. Men så begynte jeg å fange den inni knyttneven, for så å kaste den på gulvet (Jeg har fortsatt ikke kastet no hamster på en lyktestolpe :innocent: ). Men modige Antont tar seg fem minutter på ryggen på gulvet, før han for rulla seg over og flyr lykkelig videre (Gjerne i trynet på meg)

 

Det er akkurat som at den vet hvordan og når den skal plage meg, det er helt utrolig. Den satt på meg mens jeg var på dass, jeg bare lo fordi det er så latterlig. Den satt på veggen å så på at jeg dusja (Helt sant).

 

Okei, så pån igjen. Anton IRRITERER. Jeg har slengt den i gulvet flere ganger nå med middels kraft. Men denne krabaten trenger en kaffepause så er den like fin igjen. Den er laget av stål. Når jeg kaster den fyker den i gulvet i god fart, og du hører den treffer. Men lille Anton er snart i lufta igjen.

 

Idag så jeg meg mektig irritert da han skulle i kaffekoppen min HELE tia, jeg vifta den bort. Å etter ei stund så kom den i trynet på meg istedet. Så jeg fortsetter, fanger den i knyttneven, men denne gangen i veggen med full kraft.

 

Joda, Anton er på vingene nokk en gang. Men jeg fikk fanget han en siste gang. Kasta alt jeg hadde i veggen. Jeg så den vrei seg på ryggen. Men jeg lot den være.

 

Dette er omtrent 2 timer siden. Kan dere tippe hvem som kom oppå tastaturet mitt ? Joda, det var modige Anton. Han klarte riktignokk ikke å flyve. Så jeg lot han bare få sitte på Num-Lock, bare koselig med en evig følgesvenn. Til slutt klarte den å lette. Den satte seg på arma mi, å jeg lot den sitte der en stund.

 

Utrolig nokk har denne historien en slags lykkelig slutt. Jeg satte Anton på ett lite stykke papir (Kvitering fra Coop Mega). Å jeg satte han ute. Antont fløy fort ivei til et nyere og bedre liv.

 

MEN TROR DU IKKE FAAN HAN HAR KOMMET INN VINDUET DA. Åssen vet jeg at det er Anton ? Jo han er ikke så hypp på å fly.

 

All respekt til Anton, jeg skal la deg være!

 

You brave little Fly!

 

PS! Nå sitter han på skjermen min, lurer på om han leser ? :hmm:

 

Noen bilder av anton.

 

 

 

Fint bildet av Anton som leser tråden om seg selv

 

 

 

Han liker ikke å være i rampelyse

 

 

 

Var ikke lett til å få bildet med Anton og avataren.

 

Etter en stund la jeg merke til at Anton hadde fått store problemer, at den ville ta en siste farvell når den kom inn til meg igjen. Den lå foran tastaturet min, jeg så at Anton ikke lengre hadde det bra, og at hans tid på denne jord var over. :cry:

 

Jeg har lest at å drukne skal være den minst smertefulle og fineste måten å dø på. Når du innser at det er slutt så vil du la være å kjempe, du vil sveve med vannet dit det går.

 

Jeg unnet Anton dette, å skylte han ned i vasken, siden jeg ikke ville la han dø i dritt. Uansett så er det neste litt synd. Håper Anton kommer til himmelen å får alt han vil ha der, og mange fine Anton junior. Jeg skal ikke kaste flere fluer i veggen, jeg skal fra nå av slippe dem ut.

 

Kanskje er det sønnen til Anton som får nyte litt frisk luft.

 

Jeg synes fortsatt at det er rart at Anton faktisk kom tilbake inn i leiligheta mi, det er nesten litt sånn som på film. Meget meget usansynlig.

 

Uansett, Rest in piece Anton.

 

Time of death. 18.08.2006 23:28

 

Kos deg i fluenes paradis

Endret av Neppe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva angår fluer... Jeg satt og leste avisa for to dager siden, og ei flue satte seg på leggen min. Den fikk seg en solid smell, og dalte ned på bakken. Den plukkes opp, og legges på bordet.

 

10 minutter etter ser jeg opp, og sannelig har den ikke kommet seg opp på bena..... En ny smell.

 

10 minutter etter: Den levde fremdeles! :scared:

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...