Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ny Trådløs ruter D-link


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

MIMO betyr multiple in - multiple out. Det er antennene som har denne funksjonen. Du oppnår lengre rekkevide, og de dekker flere "døde" områder, men vær OBS på at du må også ha MIMO kort for og få utnyttet det.

 

Jeg ville også vurdert PRE n routeren, men du trenger også PRE n kort for at det skal være noe særlig poeng med den. Hvis du bruker vanlig kort, blir nettverket nedjustert til 802.11g.

 

Et annet alternativ du absolutt bør vurdere er denne:

http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=48165

 

En knall router som er stabil og har gigabit LAN. Den har også en veldig bra QOS funksjon for spilling, IP telefon ++

Lenke til kommentar

MIMO står for Multiple-input multiple-output og er en teknologi som kan gi en teoretisk overføringshastighet på over 200Mbit og dobble rekkevidden innedørs selv under krevende forhold, hvordan det fungerer i praksis står det omher men kort fortalt går teknikken ut på å sende flere signaler på samme frekvens på flere antenner. Ved å bruke en signalering som utnytter refleksjonene som oppstår i dekningsområdet, får man bedre rekkevidde og høyere hastighet enn ved andre antenneløsninger men du trenger ikke et MIMO wlan kort for å få nytte av det, du får bedre hastighet og dekkning selv om du bruker et 11b eller 11g wlan kort men selvfølgelig ikke like mye hvist du hadde et MIMO wlan kort.

 

Dinside testet om en MIMO router har noe for seg i et normalt trådløst nettverk og det ble faktisk bedre, les mer om det her

Endret av zandro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...