Gå til innhold

Hvor billige blir de bærbare PC-ene?


Anbefalte innlegg

For ikke så mange år siden var kjøp av en bærbar PC en stor investering som fort slukte opp ett par månedslønninger. Man skal vel ikke lenger tilbake enn ca år 2000 for at det kun var den "øverste" klassen og spesielt intresserte som gikk rundt med en laptop.

 

Elkjøp selger nå en bærbar PC til under 4000 kr, til sammenligning ligger de mest populære mobiltelefonene på ca 2500-3500 kr uten abbonement. Prisene på mobiltelefoner synker omtrent ikke i det hele tatt, istedefor får du bare nyere og bedre telefoner for samme pris. Når det gjelder PC og datautstyr får du ikke bare mer for pengene men prisene går i tillegg nedover på det aller "dårligste" alternativet.

 

Hvis man kan som med mobiltelefoner få subsidiering ved binding på ett "dyrt" brdbåndabb. så kanskje vi kan plukke opp en bærbar PC på butikken for 1 krone.

 

Hva tror dere egentlig blir utviklingen på bærbarprisene fremover, vil de noen gang kunne komme under 2500 kr eller kanskje enda mindre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vil komme under 2500, men det er fordi at de vil lage pcer i forsjellige typer og priser, slik at ikke bare de rike får kjøpt, men også dem som har litt mindre penger. jeg vil tippe om ca 1-3 år vil prisen på de billigste bærbare være ca 1500 kr. Det med at mobil telefonene ligger på samme pris nye har vel med at teknologien i de er nyere, og i tilleg er det mote med mobil. ALLE har mobil, men ikke bærbare pcer, så den som har dyr mobil og breser seg med den, vil ligge på topp blant "gjengen"

Lenke til kommentar
jeg vil tippe om ca 1-3 år vil prisen på de billigste bærbare være ca 1500 kr.

6688224[/snapback]

Jeg kan garantere deg at du ikke vil få en bærbar PC til 1500 kr hverken om ett, to eller tre år. Sier vi 2500 kr om tre år så skal jeg nok klare å være enig. Går også utifra at vi snakker om en maskin som kjører Windows, og ikke har vesentlig begrenset funksjonalitet i forhold til andre maskiner. Videre så snakker vi om Norge, og ikke om Sudan eller Vietnam.

Lenke til kommentar

det har nåkk mye med å gjøre at etterspørrseln etter bærbare pcer er blitt større. grunnen til at pcene var så dyre for var at teknologien var en smule begrenset, husket i 2000, når det var desktopprosessorer i laptopper., hihi. dette er en svunnen tid. men nå som bærbare pcer har kommet så langt i utviklingen og er blitt mye bedre ytelesmessig, så har mange kastet den stasjonære pcen på dør å kjøpt seg bærbar. selv kjøpte jeg meg laptop, noe som er mye greiere enn et stort beist av en pc. hehe.

 

 

prisene på bærbare pcer vil synke etter som flere å flere kjøper de. den dag i dag velger flere bærbare pcer framfor stasjonære.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...