Gå til innhold

1 skjerm 2 maskiner


pufffn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ok.. :) vet ingenting om skjermer:) og har heller ikke tenkt å bruke så mye penger på en heller... så noen som har noen tips om en billig skjerm som skal brukes til 2 maskiner? (1 HTPC og en arbeidsmaskin) en vga og en dvi ledning hadde vært det beste.. (siden jeg allerede har lagt opp 5 meter med vga kabler til en gammel skjerm vil det være unødvendig å kjøpe nye ledninger

Endret av Cowbliss
Lenke til kommentar

Det jeg tenkte meg var å kjøpe en lcd skjerm som har to innganger og kan kobles opp mot to forskjellige pcer samtidig... ved å trykke på en knapp kunne den switchet mellom dataene eller noe sånn. Skal ikke bruke pcene samtidig, men det er så tungvint å koble om hver gang jeg skal bruke den andre datamaskinen. så når jeg gjør skolearbeid vil jeg bruke den ene dataen og når jeg skal se film bruker jeg den andre dataen :)

Endret av Cowbliss
Lenke til kommentar

No problem!

 

Har to maskiner selv med 4 utganger (og to skjermer). Det som er typisk, er at man bruker hovedinngangen fra hovedmaskinen med DVI (for klarest bilde), og maskin #2 med VGA inngangen på skjermen. Men det har ingenting å si ellers hvordan du kobler til. Det kan forøvrig lønne seg å kjøpe et ekstra sett keyboard+mus :)

 

Maskin 1: DVI---> LCD inngang DVI | LCD inngang VGA <---Maskin 2: VGA

 

Switching gjøres ikke akkurat på et knappetrykk på mine skjermer, men mer 3 knappetrykk (source knapp, velge inngang, trykke select). Men min gamle CRT hadde "switching" med ett knappetrykk (EIZO).

Endret av Boye
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...