Gå til innhold

Førsteinntrykk av The Settlers II: 10th Anniversary (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dei gamle Settlers-spela var fantastisk gøy, og eg trur Settlers (1) var mellom dei aller første strategispela eg prøvde. Eg hugsar at eg fekk tak i ein demo på ein diskett som følgte med eit engelsk Amiga-magasin. Sjølv om demoen var begrensa, hugsar eg at eg hamna i ei fullstendig transe, og spelte det om att og om att.

 

Ser verkeleg fram til denne nyversjonen. :)

 

Kay

Lenke til kommentar

Jeg spilte Settleres og Settlers 2 MYE. Ser virkelig fram til denne remaken, der de har beholdt spillet som det opprinnelig ble laget. Å kunne sitte å følge med hva de små søte arbeiderne gjorde, med behagelig stemningsfull musikk, var bare himmelen. Dette spillet skal kjøpes!

Lenke til kommentar

Helt enig med artikkelforfatteren at å spille gamle Settlers på splitscreen sammen med en kompis mot pcen var helt unikt. Kanskje er det min beste spillopplevelse noen sinne, og jeg har spilt myyye.

Synd ikke Funatics (eller andre spillprodusenter for den del) har skjønt hvor utrolig bra denne multiplayervarianten er.

Alltid skal man i multiplayer spille mot hverandre og ikke samarbeide....

I de få spillene som finnes med coop-multiplayer kan man samarbeide, men da med hver sitt samfunn eller hver sin styrke.

Lenke til kommentar

Settlers og Settlers II er kanskje noen av de spillene jeg setter høyest i min spillkarriere. Dette ser virkelig spennende ut, det må jeg ærlig innrømme, men det skal mer enn bra grafikk til for komme opp mot klassikerne.

Kanskje klarer de det, kanskje ikke, men at de går tilbake til røttene er positivt spør du meg, de nyere settlersspillene ble mer Age of Empires enn Settlers.

Lenke til kommentar

Dere nevner bare Settlers på Amiga, var dette kanskje fordi det ikke fantes til Windows?

 

Grunnen til at dere ikke får flerspiller samtidig på 1 skjerm med 2 mus er fordi det ikke er støttet i Windows. Du kan prøve selv ved å plugge i 2 mus i USB-portene og se de krangle mot hverandre om den samme pekeren. Dessverre :(

 

Kremt-edit: Glemte hovedmeldingen :)

 

For anmeldelsen var strålende skrevet! Fikk grusomt lyst til å prøve spillet nå, har ikke vært borti Settlers tidligere. Likte veldig godt Crusaders (tror det het det) og det virket jo som bare var en dårlig klone :)

Endret av Blib
Lenke til kommentar
Dere nevner bare Settlers på Amiga, var dette kanskje fordi det ikke fantes til Windows?

 

Grunnen til at dere ikke får flerspiller samtidig på 1 skjerm med 2 mus er fordi det ikke er støttet i Windows. Du kan prøve selv ved å plugge i 2 mus i USB-portene og se de krangle mot hverandre om den samme pekeren. Dessverre sad.gif

The Settlers fantes på både PC og Amiga, og etterfølgeren (som kun fantes på PC) hadde også mulighet for to spillere med hver sin mus. Det var riktignok med DOS, så det er mulig du har rett, men det ville overraske meg om det ikke var mulig for smarte programmerere å trikse til ett eller annet.

Nei, stemmer det. Sniktitt/førsteinntrykk. Rosen blir stående dog. (Du har ikke blitt headhuntet av VG enda da Joachim? Åpen stilling der nå vettu...) Regner med at det kommer en full anmeldelse i september en gang da? smile.gif

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. :) Vi satser på å komme med en omtale når spillet kommer ut, ja.

Lenke til kommentar

Er litt overasket over at det ikke allerede har blitt nevnt, men det ble sluppet en demo av Settlers 2 for cirka 5-6 uker siden. Den inkluderer bare ett kart og en spilletid paa 90 minutter, men det gir en smakebit paa hva som er i vente i september.

 

Har selv spilt igjenom demoen to ganger og gleder meg noe sinnsykt til det kommer i butikkene :D

 

Demoen kan lastes ned fra http://www.thesettlers.com/uk/home.php og er paa cirka 250Mb.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...