Jump to content
Sign in to follow this  
EJN

Musikk: Kentucky Chickenpickers - Countrybandet mitt!

Recommended Posts

Har startet et countryband med noen kompiser, i utgangspunktet som et moroprosjekt, men det har endt med at jeg bruker (altfor) mye tid på det.

Noen av sangene våre kan høres her!

 

All form for respons tas imot med takk!

Share this post


Link to post

Veldig amerikansk følelse over dette. Dere har ikke tenkt å nasjonalisere musikksjangeren litt, da? Da tenker jeg på noe annet enn The American Branch og dansebandversjonen av country Norge sliter med. På den annen side kan det være vanskelig å gjøre noe så amerikansk til noe mer liknende sitt eget... Kanskje en helt egen lyd (sound) og stil kan gjøre susen? Dette er i alle fall noe av det bedre jeg har hørt fra norsk country-front. Faller ikke i Heidi Hauge-fellene, og det fortjener dere vel enorm ros for.

 

Dyp vokal, simpel produksjon, dere har rett og slett gleden ved å sitte og jamme sammen, som er veldig positivt. Norge trenger virkelig en revisjon i country, men på den annen side aner jeg egentlig ikke hva som lurer under overflaten. Har jo tross alt bare hørt bensinstasjondritten som sniker seg inn på riksdekkende TV i reklamepausene.

 

Jeg veit ikke helt hva country skal være, linedance eller leirbålkos med venner. Jeg velger det siste. Kentucky Chickenpickers stemte veldig godt overens med leirbålkos, noe som gir en ekstra pluss. Dere har mye potensiale, så det er bare å fortsette med det gode arbeidet.

Share this post


Link to post

Takk for meget god kritikk, cun.

 

Ang. dette med å nasjonalisere musikken, dette hadde vært moro å få til, da det som du sier hadde gitt musikken et eget preg.

Men, vi har som det sikkert går frem av utførelse og produksjon ikke spilt sammen så lenge enda, så i første omgang vil vi prøve å plassere countryen litt i ryggmargen, bli litt mer samspilte før vi peiler ut en kurs vi vil følge i fremtiden.

Men det er så absolutt et godt forslag, og et forslag vi vil ha i bakhodet når vi har fått spilt litt mer sammen.

 

Videre er det hyggelig at du forbinder oss med leirbålkos, vi er alle tilhengere av at musikken vår skal kunne spilles ved flere anledninger, ikke minst rundt leirbålet.

 

Igjen, tusen takk for god kritikk.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...