Gå til innhold

Spill Hattrick Fotball Manager


Anbefalte innlegg

Hei Alle sammen. Noen som spiller Hattrick her elle? i vært fall burde du beggyne. HAttrick er nå ute med en ny sesong ! rekker du og lage en profil i dag kan du få tid til Norgecupen! HAttrick er ikke et vanskelig spill. Vis du lager din egen profil som du gjør ved og logge inn på http://www.hattrick.org Klikker på blid med og registrerer du deg! (PS: Hattrick tar ikke hotmail adresser fordi det viser seg at mange passord blir stjålet ved Hotmails siden hotmail har liten sikkerhets erfaring)

 

Etter du har registrert deg må du logge inn fek.s Bernt ******* og du er logget på. Når du logger inn står det en box hvor du skal skrive inn en kode. Koden får du på eposten du gaopp på registreringen. Hvis det kommer opp en venteliste må du nok vente i en dag eller noen timer.

 

 

Spillet er ikke komplisert du kjøper spillere vinner kamper og vinner serien og rykker opp til 6# du begynner i 7 Div. Når du beggyner kan du gå inn på mitt hattrick og lisens der står det ting du kan gjøre får og få penger så du kan kjøpe en rekke bra spillere! For dere som spiller fotball er dette nok morsomt men ikke for de som ikke spiller fotball. til slutt og sist spillerne på Hattrick finnes ikke på orgentlig

 

Hatrick får terning kast 4 av meg! :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...