Jump to content
Sign in to follow this  
Viper89

Få tilbake slettede bilder!? HJELP!

Recommended Posts

Var litt kjapp med å slette alle bilder på minnebrikken, og fant ut at mange familiebilder ikke var lagt inn på pcn. Noen program som kan hente tilbake slettede bilder?

 

Takk for alle svar!

Share this post


Link to post

Om det er viktige bilder anbefales det fra eksperthold at man ikke bruker denne type programmer, da det kan skje at man ikke klarer å redde innholdet men heller gjøre skaden verre.

Dette kan være løsningen om bildene er så viktige at man ikke ønsker å ta noen risiko, men heller betale noen kroner for å få reddet det som kan reddes.

Dette selskapet er eksperter på denne type oppdrag, og gjør alt fra minnebrikker til rekonstruksjon av harddisker ved brann, vannskader, jobber for politiet osv.

Edited by Cirrrus

Share this post


Link to post

Så klart de sier det, da har de skal en jobb å gå til. Jeg har brukt slike programer flere ganger, dette har ALDRI vært nor problem i hele tatt. ANBEFALES! Eller har jeg bare vært heldig tro? :thumbup:

Edited by paalwa

Share this post


Link to post

Det fungerer sikkert helt greit i de aller aller fleste tilfeller, har ikke hatt noen problemer selv når jeg har prøvd ut programvaren.

Men det som er sikkert, er at sånn type programvare ikke er 100%, og du kan gjøre vondt verre. Om bildene ikke er viktigere enn at du er villig til å ta sjansen, så gjør du det. Er det bildene fra det siste bryllupet du fotograferte, og du har allerede fått og brukt opp de 10 000 kronene du tok betalt for fotograferingen, så leverer du inn brikka di, uten tvil. Det er fortsatt forskjell på profesjonelle folk som har dette som yrke og et gratisprogram du kan laste ned fra nettet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...