Gå til innhold

Dele satelitt-kanaler til x-antall vanlige TVer


Anbefalte innlegg

Visste ikke helt hvor jeg skulle plasserere denne meldingen, men er det noen som har snøring på hvordan vi kan dele en parabol med mange kanaler på mange rom her i kollektivet vårt?

 

Ser for meg å kjøpe inn en la an boks som automatisk tuner inn alle kanalene og fordeler de et sekundert coax-nett som deler ut alle kanalene til vanlige TV'er uten tuner.

 

Noen som kjenner til noe rimelig sånt system?

 

Blir enten dette eller kjøpe kabel TV, men parabol er nå så billig at det er kjedelig å gå glipp av en bråte med kanaler om denne "magien" lar seg suse i gang...

Endret av Lifeform
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må vel ha en tuner til hver tv. Og dermed ha hoder på parabolen til hver tuner. Det finnes dog "dobbel hoder" der 2 tunere deler det ene hodet. Men, så kommer det store problemet.. du må ha programkortet til hver og en av tunerene, men om du kan sette opp Dreambox tunere istedenfor vanlige, kan du jo dele opptil 4 stk på hvert kort (eller flere, husker ikke i hodet). Dette gjøres da over vanlig LAN, da Dreambox'en har nettverkskort. Men da blir det hele rimelig dyrt. Det er jo en grense på hvor mange hoder du kan ha på 1 parabol, samtidig som du sikkert må ut med flere tusen for alle tunerne.

 

Det systemet du snakker om tror jeg ikke finnes for den vanlige mannen i gata heller. Og i kabel nett, bruker de vel en tuner for hver kanal (de analoge). Så setter de en converter på disse, og legger de ut i nettene sine.

 

Dermed tror jeg den enkleste løsningen for deg hadde vært standard kabel-tv. Bare kjøre en splitter på hovedkabelen. Evt. legge på noen forsterkere.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Det systemet du snakker om tror jeg ikke finnes for den vanlige mannen i gata heller. Og i kabel nett, bruker de vel en tuner for hver kanal (de analoge). Så setter de en converter på disse, og legger de ut i nettene sine.

 

Du traff nok spikeren på hodet der ;)

6667736[/snapback]

Hei igjen,

 

Beklager tregt svar...!

 

Ang. overstående så: jepp! Dette stemmer. Prata med et lokalt TV og antennefirma her som påstod at jeg trengte en switch eller et-la-ant crap for HVER og en av kanalene og at dette kom til å bli helt vanvittig grisedyrt....

 

Vet ikke om han sa dette bare for å skremme meg vekk fra tanken om å lage mitt eget kabel TV, men han sa nå dette ihvertfall.

 

Sikkert en del sat-firmaer som ønsker å skremme vekk kundene på denne måten...

Endret av Lifeform
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...