Gå til innhold

Den store R/C-tråden KUN BILER


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv 2 biler, og fattern 1, jeg har en HPI BMW med 2 gir, husker ikke hvor mange ccm.. men den er veldig sprek.. også har jeg en gammel buggy som nærmer seg 10 år.. den er ganske rå pga bakhjulstrekk og en hissig motor..:D

 

Fattern har værstingen i huset.. En HPI Skyline 4 hjulstrekker med 2 gir.. den går veldig veldig veldig bra:D

Lenke til kommentar

er ikke værre enn å kontakte din lokale forhandler å kjøpe en ny eller på nett...

her har du en link.. http://www.mamut.com/controls/shop/shops/5...ubgid=12&gid=10

jeg ville gått for "Servo, Hitec 9,6 kg 0,2 s" eller "Servo, hitec quarter scale, 24,7kg, 0,14sec"

 

forresten så har jeg Hyper 7 og Mad Force stående i min garage :p

 

på hyper 7 har det bare blitt ødelagt 1 del, og jeg har kjørt den HARDT, er snakk om 10m hopp og lignende, jeg er veldig fornøyd med den :)

Endret av aklla
Lenke til kommentar

This brings back tha good old memories :love:

 

Fikk en fjernstyrt bil i julepresang av mor og far en gang, husker jeg var i himmelen. Men etter hvert sluttet batteriladeren å funke (etter et par år) og jeg har liksom aldri tatt meg bryet med å kjøpe ny. Husker forøvrig en gang i den jula hvor jeg var ute og gikk tur med min mormor. Når vi da kom tilbake kunne min morfar fortelle at den fjernstyrte bilen hadde levd sitt eget liv og kjørt og romstert rundt juletreet innimellom. Det viste seg at jeg hadde glemt å slå den av... :wee:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Hallois! tenkte jeg skulle legge ut et par bilder av den møkkete rc bilen min. Hvilken modell det er er jeg ikk helt sikker på, men mener og ha hørt at det er en alpha 1 hvis det er en betegnelse.

 

har noen bilder her som jeg kan legge ut, og ja, den er møkkete veit det. :) har ikke vaska den enda, tenkte jeg skulle gjøre det når jeg satte inn ny motoren.

 

 

post-97607-1165433754_thumb.jpg

post-97607-1165433864_thumb.jpg

post-97607-1165433905_thumb.jpg

post-97607-1165433981_thumb.jpg

post-97607-1165434051_thumb.jpg

 

hadde det første uhellet med bilen i helga, kjørte for full pinne bortover en stor plass og dro på en skarp venstresving. Alt gikk bra helt til bilen plutselig svingte motsatt helt av seg selv. Det var sikkert en forstyrrelse eller noe sånt. Men det som skjedde da var at den suste rett inn i en betongblokk som stod på plassen med felgen først, noe som resulterte i at den brakk. Og resultatet ser dere her, skal prøve å lime og se om det blir bra, men hvis felgen bli for ubalansert så kjøper jeg nye. Kommer mest sannsynlig til å kjøpe nye uansett, med driftedekk på eller noe i den duren. :D

post-97607-1165434937_thumb.jpg

 

Og her er da den nye motoren som jeg har kjøpt, men den kan jeg ikke ta i bruk før over helga, fordi jeg mangler en festebrakett til bilen. Var en på butikken som skulle fikse dette, så det er hovedsaklig dette jeg venter på nå. gleder meg noe hinsides til å prøve den nye motoren. Den er sikkert et hav kjappere enn den som står på fra før.

 

post-97607-1165435295_thumb.jpg

post-97607-1165435345_thumb.jpg

post-97607-1165435380_thumb.jpg

 

så dette var bilen min slik den er i dag. Skal oppgradere en god del fremover. Skal bytte ut det stygge karosseriet, fordi han som skjærte det ut var veldig slurvete, og det er ikke noe spesielt fint å se på. Så det skal byttes ut etterhvert, samt nye felger med dekk. Siden jeg har kjøpt ny motor må jeg også kjøpe ny trimpotte, bensinfilter, nye dempere og diverse andre småtinger. Må også ha nytt luftfilter siden det datt av i helga da jeg kjørte, som du ser på bildene. Skal få tak i det før jeg begynner å kjøre med nymotoren, den gamle bryr jeg meg ikke så hardt om egentlig. :)

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...